Præcis tilpasning og pålidelig: Kørelys fra HELLA

Med 1:1 udskiftning af den originale del til vores HELLA kørelys øger du effektiviteten og kundetilfredsheden på dit værksted. Oplev en kvalitet, der vækker begejstring, og en lysydelse, der overbeviser.
 

 • Enestående lysydelse: Vores kørelys giver et kraftigt lys, der hjælper dine værkstedskunder med at opnå høj synlighed på vejen. HELLA kørelys giver derfor ekstra sikkerhed for føreren og værkstedet.
   
 • Nem installation: Få hurtig og effektiv installation på dit værksted med vores specialtilpassede kørelysløsninger, der passer perfekt.
   
 • Pålidelighed, der vækker begejstring: Vores kørelys har en pålidelig ydeevne, der gør dine kunder tilfredse og din daglige værkstedsrutine nemmere.

HELLA kørelys: Tradition møder teknologi for mere sikkerhed på vejen

HELLA har over 120 års erfaring med billygter og tilbyder et omfattende sortiment af lygtesystemer. En vigtig produktgruppe er vores kørelys, som nu næsten er blevet en selvfølge i mange lande.
 

De monteres som standard på nye biler - men mange ældre biler bliver også eftermonteret med dem. Det er med til at øge synligheden om dagen og forhindre ulykker.
 

HELLA's kørelys er kendetegnet ved avanceret teknologi, lavt energiforbrug, enkel montering og maksimal designfrihed. Men alle vores kørelys har én ting til fælles: HELLA kvaliteten, der er gennemtestet gennem årtier.

YDERLIGERE INFORMATIONER OM VORES KØRELYSLYGTER

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Med kataloget over universaldele kan du søge målrettet efter modeluafhængige produkter inden for områderne lys og lygter, elektriske komponenter/elektronik.

De vigtigste målgrupper er:

 • lastbiler,
 • påhængskøretøjer,
 • landbrugs-/entreprenørmaskiner samt
 • busser/campingvogne.
Katalog over universaldele

Modelspecifikke reservedele

Konceptet for vores online-katalog er, at det skal være let at finde det, man leder efter. Derfor kan du f.eks. ganske enkelt indtaste det pågældende køretøj, typebetegnelsen eller motorkoden i vores omfattende producentliste.

Vi giver dig supplerende information til de vigtigste oplysninger om vores produkter, så som

 • artikelinformationer,
 • monteringsvejledninger,
 • sikkerhedsdatablade og
 • OE-numre

oven i købet.

Modelspecifikke reservedele

Individuelle forlygter

Individuelle forlygter

Kraftige, omkostningseffektive og modulopbyggede. Sammensæt selv din egen frontbelysning ud fra vores brede 90 mm modulprogram.

90 mm konfigurator

Tekniske produktinformationer

Tekniske produktinformationer

I denne database finder du tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Tekniske produktinformationer

Det kan måske også interessere dig