Værkstedets ven

HELLA er værkstedets ven, som sætter turbo på den daglige forretning og gør den mere profitabel og fremtidssikker.

Hvad er det egentlig, der gør os til "Værkstedets ven"?

Vi har et bredt produktprogram til omgående levering, OE-ekspertise inden for lys/lygter og elektronik, topmoderne værkstedsudstyr og diagnose-værktøjer.

 

Fik vi forresten nævnt vores omfattende service- og kursusudbud? Vi understøtter dig under hele reparationsforløbet.

VED MODTAGELSE AF BILEN

Ved hjælp af professionelle diagnoseapparater kan du nemt identificere bilen og fejlene ved modtagelse af bilen. Her kan du som værksted få hjælp af al HELLAs OE- og diagnose-ekspertise. Specielt udviklede diagnoseprogrammer hjælper ikke blot med fejlfinding, men identificerer også de pågældende komponenter og forbindelser.

VED FEJLFINDING

Vi taler samme sprog som værkstederne. Vi sidder klar til at yde dig support mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 samt fredag kl. 08.00-14.15. Se mere på https://www.hella-gutmann.dk/support/bilteknisk-support.aspx På internationalt plan besvarer vi over 500.000 opkald om året. Vores biltekniske support hjælper dig med fortolkningen af data. I vores store diagnose- og reparations-database kan du finde hjælp til reparationer, løsninger og tekniske data til mere end 35.000 bilmodeller. Desuden står vores omfattende tekniske serviceydelser til din rådighed online på f.eks. værkstedsportalen HELLA TECH WORLD.

VED IDENTIFIKATION AF RESERVEDELE

HELLA finder den rigtige reservedel til dig som værksted. I kraft af HELLAs ekspertise i datamanagement kan de nødvendige reservedele hurtigt identificeres - fra alle produktområder: elektrisk og elektronisk udstyr, bremser og lys/lygter.

VED LEVERINGSSIKKERHED

Når det gælder leveringssikkerhed er HELLA i front - vi sikrer, at du som værksted nyder direkte gavn heraf. For det brede HELLA produktprogram er straks til rådighed hos grossisten og leveres til dig på kort tid.

VED REPARATION

I den egentlige reparationsproces får du ikke blot hjælp af vores reservedele, men også af vores gratis serviceydelser. Således kan du i HELLA TECH WORLD f.eks. finde mere end 1.500 modelspecifikke reparationsinformationer, et stort antal videoer samt tips og tricks og yderligere informationer om f.eks klimaservice.

VED SALGSSUPPORT

Kvalitetsprodukter og tjenesteydelser skal også sælges med kvalitet. Vi støtter dig som værksted med en mængde marketing-know-how som f.eks. omfattende salgsmaterialer, professionelt point-of-sale-udstyr og kampagnestøtte.

VED VIDEREUDDANNELSE

Som værksted skal du hele tiden holde trit med den aktuelle udvikling og nyheder på markedet for at få gode resultater. Derfor tilbyder HELLA værkstederne professionelle kurser (på stedet) og online-seminarer, således at du altid er à jour med tingene - og er rustet til fremtiden.

ERFARING PÅ VÆRKSTEDSOMRÅDET

I kraft af vores mangeårige erfaringer på værkstedsområdet har vi løbende kunnet optimere vores processer og serviceydelser på dette område og fokusere på værkstedernes specielle behov og ønsker. Vi hjælper værkstedet under hele reparationsforløbet – og gør dermed værkstedet hurtigere og mere profitabelt. HELLA – værkstedets ven.

OE-EKSPERTISE FOR ALLE

Én ting er fælles for alle vore kunder: Lige som anerkendte bilfabrikker verden over gør det, kan du også stole på vores teknologi- og førstemonteringsekspertise. Og det er ikke alt: I vores OE-forretning hører nyskabende produkter til dagens orden – denne ekspertise kombinerer vi med vores aftermarket-know-how. Dermed kan vi løbende tilbyde dig nye løsninger, der er afstemt perfekt til dine krav, og som allerede i dag opfylder kravene i morgen. Sagt på en anden måde: Med HELLA har du altid en kompetent og pålidelig ekspert ved hånden, som står dig bi med råd og dåd samt reservedele.