Dæktryksensor

Dæktrykket er en vigtig sikkerhedsfaktor under kørslen. Skader på dækkene skyldes hyppigt et gradvist tryktab, som føreren af bilen ofte bemærker for sent. 

 

Et for lavt dæktryk medfører desuden forøget brændstofforbrug og dårlige køreegenskaber. Det medfører tillige højere dæktemperatur og større slitage. Dækket kan eksplodere som følge af for lavt dæktryk. Det indebærer en stor sikkerhedsrisiko for alle personer i bilen. Derfor er det påbudt ved lov i EU, at alle nye biler efter november 2014 skal være udstyret med et dæktrykovervågningssystem (TPMS). 

 

De batteridrevne HELLA-dæktryksensorer er et pålideligt sikkerhedsprodukt af høj kvalitet. De monteres direkte i bilens fælge, hvor de måler både dækkets temperatur og tryk. Dæktrykket sendes som et trådløst radiosignal til dæktrykovervågnings-styreenheden. Hvis den registrerer et trykfald, afgiver den en visuel / akustisk alarm via advarselssystemet.

 

Foruden de eksisterende, modelspecifikke dæktryksensorer tilbyder HELLA nu følgende universalsensor i forskellige udgaver. Beregnet til en lang række anvendelser. Vigtigt: Universalsensorerne kræver, at protokollen overføres til sensoren med et specielt værktøj.

Warum HELLA?

 • In Kraftfahrzeugen eingebautes Reifendruckkontrollsystem
 • Automatische und direkte Anzeige des Druckverlustes eines oder mehrerer Reifen beim Auftreten des Problems
 • Reifendruckkontrollsysteme sind seit November 2014 für alle Neufahrzeuge in der EU vorgeschrieben
 • Erhöhung der Fahrsicherheit 
 • Weitere Vorteile nach Sensortyp: 
  ​- Fahrzeugspezifische RDKS: Ermöglichen eine einfache Installation durch Vorprogrammierung
  - Universelle RDKS: Mit nur einem Sensortyp wird eine große Anzahl von Anwendungen abgedeckt. Jetzt in verschiedenen Ausführungen und Farben erhältlich

YDERLIGERE INFORMATIONER OM VORES DÆKTRYKSENSORER

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Med kataloget over universaldele kan du søge målrettet efter modeluafhængige produkter inden for områderne lys og lygter, elektriske komponenter/elektronik.

De vigtigste målgrupper er:

 • lastbiler,
 • påhængskøretøjer,
 • landbrugs-/entreprenørmaskiner samt
 • busser/campingvogne.
Katalog over universaldele

Modelspecifikke reservedele

Konceptet for vores online-katalog er, at det skal være let at finde det, man leder efter. Derfor kan du f.eks. ganske enkelt indtaste det pågældende køretøj, typebetegnelsen eller motorkoden i vores omfattende producentliste.

Vi giver dig supplerende information til de vigtigste oplysninger om vores produkter, så som

 • artikelinformationer,
 • monteringsvejledninger,
 • sikkerhedsdatablade og
 • OE-numre

oven i købet.

Modelspecifikke reservedele

Hella katalog-app

Hella katalog-app

Med vores katalog-app finder du hurtigt Hella produkter til personbiler og lastbiler. Den intuitive brugerguide guider dig til det passende resultat i få trin – helt enkelt og ukompliceret: Efter du hurtigt har valgt biltype, mærke og modelvariant, får du vist de rigtige HELLA-produkter. Resultatet vises overskueligt, sorteret efter moduler og produktområder, og giver også mulighed for visning af yderligere informationer, illustrationer, tekniske data og produktsammenligning.

Tekniske produktinformationer

Tekniske produktinformationer

I denne database kan du finde tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Tekniske produktinformationer