QR-kode

Knowhow - Via QR-kode på produktemballagen

QR-koder giver adgang til teknisk dokumentation og praktiske tips

Hvordan vil fremtidens uafhængige værksted se ud? Vi er naturligvis ikke spåmænd. Men én ting er allerede sikkert: Det bliver nemmere og nemmere at få adgang til vigtige oplysninger - lige når du har brug for dem. Og det betyder, at du kan arbejde endnu hurtigere og mere rentabelt i fremtiden.

Hvordan fungerer det?

Via en QR-kode, som du finder på flere og flere HELLA-produktemballager. Når du scanner koden med din smartphone, får du alle vigtige oplysninger om det pågældende produkt på få sekunder. Ud over vigtige tekniske oplysninger, f.eks. om konfiguration, er der også mange supplerende tilbud, f.eks. korte videoer der viser, hvordan den pågældende reservedel monteres.

 

QR-koderne bringer HELLA TECH WORLD lidt tættere på din arbejdsplads med alle tips og dokumenter om reservedele. Du kan også bruge QR-koden til at få adgang til eksklusive oplysninger, som kun er tilgængelige på denne måde. Som ven af det frie værksted ledsager HELLA dig gennem hele reparationsprocessen - og du kan få kundens køretøj tilbage på vejen endnu nemmere og frem for alt på endnu kortere tid. Denne merværdi er i øjeblikket tilgængelig for udvalgte køretøjsspecifikke belysningsprodukter og vil blive udvidet yderligere i fremtiden.