Udstødningssystem - Easy2Fit®

Førstemonterings-knowhow til eftermarkedet.

Easy2Fit

"FAURECIA. PARTNERED WITH HELLA": HVAD DET BETYDER FOR DIG.

De to underleverandører til bilfabrikkerne, HELLA og Faurecia, slår sig sammen på det uafhængige eftermarked og vil fremover handle sammen på eftermarkedet. Begge virksomheder har stor OE-ekspertise; verdens stærkeste bilmærker stoler på Faurecia og HELLA. Ved at aktiviteterne samles, får kunderne ikke kun gavn af et omfattende serviceudbud, men frem for alt af et betydeligt udvidet produktprogram.

 

For at symbolisere de tætte bånd mellem HELLA og Faurecia vil de to virksomheder fremover bruge det fælles brand"FORVIA".

 

For det frie værksted betyder det: Ud over det velkendte og omfattende HELLA-produktprogram kan Faurecia Service-produktlinjerne fremover også købes hos HELLA via grossister - med alle de fordele, som HELLA tilbyder som ven af det frie værksted.

 

De fælles eftermarkedsaktiviteter indledes på området udstødningssystemer. En ud af fire biler på verdensplan er udstyret med et Faurecia udstødningssystem. På baggrund af denne knowhow har den franske koncern udviklet "Easy2Fit®"-sæt . Disse udstødningssystemer af høj kvalitet er modulopbyggede og intelligent udformet: Med ca. 3.300 reservedelsnumre i fire produktgrupper dækker man mere end 26.000 OE-applikationer.

 

Det betyder også: Produkterne bestilles meget enkelt hos HELLA via grossisterne – med kun ét varenummer, der omfatter alle dele og tilbehør. Samtidig leveres delene i kraftigt forstærkede kartoner og er derfor ubeskadigede. Den betydeligt forenklede ordre- og logistikbehandling sikrer hurtige og effektive reparationer. Desuden kan udstødningssystemerne udskiftes effektivt og rentabelt af blot én mekaniker.

 

Det betyder: Partnerskabet mellem HELLA og Faurecia giver dig mange fordele. Og det er kun begyndelsen. Der kommer flere produktlinjer, der vil udnytte „Faurecia. Partnered with HELLA“-fordelene yderligere. Du kan forvente flere interessante og gennemtænkte produkter i den nærmeste fremtid.

Tid til nye løsninger

Besværlig transport, kompliceret opbevaring og vanskelig montering: Udstødningssystemer udgør en række logistiske udfordringer for eftermarkedet. Faurecia Service har udviklet produktserien Easy2Fit® ikke blot for at reducere risikoen for beskadigelse af varerne, men også for at reducere transportomkostningerne: Takket være dette innovative system passer udstødningskomponenterne (f.eks. DPF, katalysator, lyddæmper og rør) inklusive monteringssæt i en praktisk kasse, der passer til europaller.

Vores kvalitetsstandarder for Easy2Fit-®delene

Alle vores udstødningssystemer er blevet testet i Faurecias EN ISO 14000- og IATF 16949-certificerede R&D-afdeling i henhold til de strengeste producentstandarder.

 

Disse tests opfylder fuldt ud bilfabrikanternes krav og specifikationer for vibrationer, tæthed, varme, styrke, støj og holdbarhed. Faurecia er verdens førende inden for udstødningssystemer.