HELLA baglygter - kvalitet, der øger kundetilfredsheden

Med 1:1 udskiftning af den originale del til vores HELLA baglygter øger du effektiviteten og kundetilfredsheden på dit værksted. Oplev en kvalitet, der vækker begejstring, og en lysydelse, der overbeviser.
 

 • Enestående lysydelse: Vores baglygter giver et stærkt, velfordelt lys, der ikke blænder og har en ideel farvekvalitet - for den bedste synlighed om natten.
   
 • Hurtig og præcis installation: Få hurtige og effektive installationer på dit værksted med vores specialtilpassede baglygter, der passer perfekt og ikke efterlader huller.
   
 • Pålidelig kvalitet: Vores baglygter har en pålidelig ydeevne, der vil glæde dine kunder og forenkle din daglige værkstedsrutine.

HELLA's udvikling af baglygter: 120 år med innovation og mærkespecifikt design

Blandt de belysningsløsninger, der har udviklet sig mest siden bilproduktionens begyndelse, er baglygterne. I de første årtier var de relativt små og fungerede kun som bag- og bremselys for at sikre tilstrækkelig afstand til efterfølgende køretøjer. I tidens løb er der dog kommet mange flere funktioner til: Baklys, bagblinklys, tågebaglygter og bagreflekser.
 

LED-teknologien har ikke kun reduceret lygternes energiforbrug drastisk, den har også skabt helt nye designmuligheder som 3D-tunneleffekt, lystæppe, indirekte reflektorer og Glowing Body. Baglygterne har derfor også en voksende indflydelse på det individuelle køretøjsdesign, ikke kun for personbiler, men også for erhvervskøretøjer og landbrug. De kan endda fungere som et kendetegn for det pågældende mærke - en trend, som HELLA understøtter med skræddersyet design og tilhørende optiske systemer.
 

HELLA har over 120 års erfaring inden for lyssystemer og overfører OE-kompetence og -dele til det frie eftermarked.

YDERLIGERE INFORMATIONER OM VORES BAGLYGTE

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Med kataloget over universaldele kan du søge målrettet efter modeluafhængige produkter inden for områderne lys og lygter, elektriske komponenter/elektronik.

De vigtigste målgrupper er:

 • lastbiler,
 • påhængskøretøjer,
 • landbrugs-/entreprenørmaskiner samt
 • busser/campingvogne.
Katalog over universaldele

Modelspecifikke reservedele

Konceptet for vores online-katalog er, at det skal være let at finde det, man leder efter. Derfor kan du f.eks. ganske enkelt indtaste det pågældende køretøj, typebetegnelsen eller motorkoden i vores omfattende producentliste.

Vi giver dig supplerende information til de vigtigste oplysninger om vores produkter, så som

 • artikelinformationer,
 • monteringsvejledninger,
 • sikkerhedsdatablade og
 • OE-numre

oven i købet.

Modelspecifikke reservedele

Har du brug for en monteringsvejledning?

Monteringsvejledninger

Her finder du monteringsvejledninger til HELLA-produkterne.

Du finder den rigtige ved at indtaste artikel-nr. på det pågældende HELLA-produkt i søgefeltet, som f.eks. „1F0 010 186-001“. Du kan også blot søge efter et bestemt produktnavn, f.eks. „Luminator X Halogen“.

Produkt-info som PDF-download

Produkt-info som PDF-download

Informationer om forskellige produkter i en database.

Kort-info

Tekniske produktinformationer

Tekniske produktinformationer

I denne database finder du tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Tekniske produktinformationer