HELLA WEBINARER

Hent viden hjem til dig selv!

Information. Inspiration. Interaktiv deltagelse.

HELLA er værkstedets ven og grossistleddets partner – sammen med jer sikrer vi, at jeres kunders biler kommer hurtigere ud på vejen igen.

 

I år er der meget, som på grund af corona-situationen foregår digitalt – personlige sammenkomster og praktiske værksteds-kurser kan enten slet ikke gennemføres eller kun gennemføres under vanskelige forhold. Disse betingelser har vi taget til efterretning og udviklet et spændende online-format, der giver ægte merværdi: HELLA-webinarer!

 

I webinarerne kan værkstederne deltage i kurser fra eksperter til eksperter – behageligt ved computeren derhjemme. I webinarerne, der varer ca. 30-minutter, kan der når som helst kommunikeres med vores værksteds-eksperter og fås svar på individuelle spørgsmål via live-chat. Webinarerne afholdes på engelsk, men der deltager danske Hella medarbejdere ved hver webinar, som kan kontaktes mellem kl. 08.00 og 16.15 på tlf. 73303600, hvis du har yderligere spørgsmål.

WEBINAR: ENABLING E-MOBILITY

WEBINAR: ENABLING E-MOBILITY

Tilmeld dig vores kommende webinar "Enabling E-Mobility", hvor du kan høre seneste nyt om fremtidens e-mobilitet.

 

Du kan se optagelsen af webinaret her.

WEBINAR: DIGITALISERING AF LYS

Vores speakere tager dig med på en rejse ind i digitalisering af lyset. Rejsen går fra lysets historie til nutidens moderne belysningsteknologier og ind i fremtidens udvikling. Vi forklarer, hvilken betydning det får for værkstederne og hvordan de bedst kan forberede sig til fremtiden.

Vær opmærksom på at tilmelding og webinarerne foregår på engelsk.

 

Du kan se optagelsen af webinaret her.

WEBINAR: FREMTIDENS ELEKTRONIK

Glæd dig til elektronikkens spændende univers. I vores webinar ser vi på megatrends i bilbranchen og illustrerer processen fra udvikling af elektronikprodukter og til reparation af dem. Du får naturligvis også værdifulde tips om, hvordan vi allerede nu gør værkstederne klar til fremtiden.

 

Du kan se optagelsen af webinaret her.

FLERE HELLA WEBINARER – COMING SOON!

Du kan vente flere webinarer med spændende emner i de kommende uger. Via vores HELLA Tech World Newsletter holder du dig løbende opdateret, og du får direkte besked, så snart du kan tilmelde dig til et nyt webinar.