Audi A4, A6, A8 og Q7 - Fejlkode P3134 og motorstyringslampen lyser

Datablad
ProducentAudi
ModelA4, A6, A8, Q7
MotorV6 TDI (2,7 l og 3,0 l)
Årgang2004 - 2010
SymptomFejlkode P3134 "Indsugningsspjæld til luftstrøm til cylinderrække 1"; motorstyringslampen lyser.

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Fejlkode P3134 "Indsugningsspjæld til luftstrøm til cylinderrække 1" på Audi A4, A6, A8 og Q7

Denne fejl opstår normalt i biler med højt kilometertal. En mulig årsag hertil er for meget spil i aksellejerne eller i kuglehovederne på forbindelsesstangen til indsugningsspjældet. En defekt kan let opdages ved visuel kontrol med samtidig manuel betjening.

 

Indsugningsspjældet og aktuatoren udgør en enhed og skal udskiftes komplet ved reparation.

 

Reparationsvejledning: Efter udskiftning skal det nye indsugningsspjæld indlæses i styreenheden ved hjælp af et diagnoseapparat. Med mega macs sker dette i menupunktet "Grundindstilling" som vist på illustrationen som et eksempel.


Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.