Volvo V60 - Motoren dør, når speederpedalen trykkes let ned efter koldstart

Datablad
ProducentVolvo
ModelV60
MotorD4 2,0 16V CDI | Motorkode D4204 T5
Årgang2010 - 2014
SymptomMotoren dør ved let betjening af speederpedalen efter koldstart | Ingen posteringer i fejlhukommelsen i styreenheden

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Volvo V60 - Motoren dør, når speederpedalen trykkes let ned efter koldstart

Hvis der ved diagnosen ikke kan konstateres en klar mekanisk eller elektrisk årsag til ovennævnte fejl, kan den skyldes en softwarefejl i motorstyreenheden. I så fald kontrolleres softwareversionen, og evt. opdateres den.

INFORMATION

Problemet er registreret af bilfabrikanten, og det er afhjulpet ved en opdatering af styreenhedens software. Kontakt en autoriseret forhandler i tilfælde af reparation. Denne fejl kan også forekomme på andre modeller med samme motortype.


Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.