Fiat Punto 199 - Motoren dør eller motoren starter ikke

Datablad
ProducentFiat
ModelPunto 199
Motor1,4i 8-ventilet
Årgang2014 – 2018
SymptomMotoren dør eller motoren starter ikke

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Fiat Punto 199 - Motoren dør eller motoren starter ikke

I ovennævnte modeller kan en knækket ledning i motorens ledningsnet medføre, at motoren ikke længere kan starte eller går i stå under kørslen.

 

For at afhjælpe dette skal ledningsnettet, der fører fra motorstyringsenheden til tændspolen eller indsprøjtningsdyserne, kontrolleres(fig. 1). Det kræver, at isoleringen fjernes. Isæt krympeflex-afsnittene skal kontrolleres omhyggeligt. Vibrationer kan få ledningerne til at knække på dette sted(fig. 2).

INFORMATION

Fejlhukommelsen kan indeholde forskellige fejlkoder, der vedrører tændings- eller indsprøjtningsdyserne. Fejlen opstår ofte sporadisk.


DET KAN MÅSKE OGSÅ INTERESSERE DIG

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.