Starter og generator

HELLA testet kvalitet, nem håndtering og en fordelagtig pris - det er det, som HELLA står for med sit produktsortiment "nye dele uden pant".

 

 • Kvalitet. Alle startere og generatorer opfylder de høje kvalitetskrav fra HELLAs kompetencecenter.
 • Nem håndtering. Ved at undlade et pantsystem er det ikke nødvendigt at returnere gamle dele. Garantien håndteres blot af det pågældende værksted eller den forhandler, hvor produktet blev købt.
 • Pris. De pantfrie nye dele er et omkostningseffektivt valg for prisbevidste brugere - naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sortimentet omfatter over 1300 varenumre fra personbils- og erhvervskøretøjssektoren med en markedsdækning på ca. 85 %. Alle nye dele uden pant er klart identificerbare ved hjælp af tydelig TecDoc-mærkning og -emballage.

 

Takket være løbende test og videreudvikling opfylder HELLA-startmotorer og -generatorer OE-standarden og lover den bedste ydelse til en rimelig pris.

Nu også ansøgninger for området OFF-HIGHWAY!

Uanset om det drejer sig om målgrupper som landbrug, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks eller skibe, holder HELLA-serien stand under de hårdeste driftsbetingelser og overbeviser med maksimal effektivitet - som sædvanlig i den bedste kvalitet, let at håndtere og til en favorabel pris.

 

Et andet plus: Takket være de pantfrie nye dele er den komplicerede returproces ikke længere nødvendig.

 

Startere og generatorer fra HELLA imponerer med et stærkt produktsortiment til arbejdskøretøjer i off-highway-segmentet.

Nu også ansøgninger for området OFF-HIGHWAY!

YDERLIGERE INFORMATION OM STARTERE OG GENERATORER

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Universaldele - modeluafhængige reservedele

Med kataloget over universaldele kan du søge målrettet efter modeluafhængige produkter inden for områderne lys og lygter, elektriske komponenter/elektronik.

De vigtigste målgrupper er:

 • lastbiler,
 • påhængskøretøjer,
 • landbrugs-/entreprenørmaskiner samt
 • busser/campingvogne.
Katalog over universaldele

Modelspecifikke reservedele

Konceptet for vores online-katalog er, at det skal være let at finde det, man leder efter. Derfor kan du f.eks. ganske enkelt indtaste det pågældende køretøj, typebetegnelsen eller motorkoden i vores omfattende producentliste.

Vi giver dig supplerende information til de vigtigste oplysninger om vores produkter, så som

 • artikelinformationer,
 • monteringsvejledninger,
 • sikkerhedsdatablade og
 • OE-numre

oven i købet.

Modelspecifikke reservedele

Tekniske produktinformationer

Tekniske produktinformationer

I denne database kan du finde tekniske informationer om vores produkter og om bestemte køretøjssystemer – udarbejdet af erfarne teknikere og mekanikere.

Tekniske produktinformationer

Videoer til temaet

HELLA startere og generatorer - nu uden depositum

Vi har lyttet til jer – og lært noget! Nu leveres vores startere og generatorer helt uden et omstændeligt depositum-system. 

STARTER OG GENERATORER FRA HELLA. HVOR ELLERS!

Nyt for OFF-HIGHWAY-gruppen, starter og generatorer, og selvfølgelig pantfrit . Du kan se frem til meget få returneringer, tilfredse kunder og enkle processer uden komplicerede returprocedurer.

Det kan måske også interessere dig