BACK

HELLA investerer i bremser og overtager Hella Pagid

Det er lykkedes HELLA at købe TMD Friction's 50 procent af aktierne i joint venture-selskabet Hella Pagid inden udgangen af december 2023. Købsaftalen blev underskrevet af begge parter den 22. december 2023. Hvilket betyder, at HELLA nu er eneaktionær.

I første omgang vil bremseprodukterne fortsat blive solgt under HELLA PAGID-brandet og fra 1 oktober 2024 under HELLA-brandet. Produkternes høje kvalitet, det omfattende sortiment og den effektive service vil naturligvis blive bevaret eller løbende udbygget.

HELLA's førende ekspertise inden for bremseelektronik, såsom OE-ekspertise inden for bremsepedalsensorer (brake-by-wire) og det omfattende IAM-sortiment af ABS-sensorer og bremseforstærkere, vil i fremtiden blive kombineret med sortimentet af bremserelaterede sliddele og hydraulik og dermed omfatte alt, der vedrører bremser.

De høje kvalitetsstandarder, som HELLA har stået for i 125 år, forbliver naturligvis de samme. Det betyder, at alle lovkrav, såsom ECE R-90, der gælder i EU, er opfyldt eller endda overgået. HELLA vil også tilbyde reservedele til bremser på det uafhængige eftermarked for biler så hurtigt som muligt (fast-to-market).  Serviceydelser til datamanagement og teknisk support til workshops vil også blive udbygget yderligere.

Artikelnumrene vil forblive uændrede fra 1. oktober 2024. Emballagedesignet forbliver det samme med et videreudviklet, men genkendeligt design. Det betyder, at HELLA er og bliver en stærk partner for handlen og stor støtte til det frie værksted for bremser.