Nissan Juke - Motorkontrollampen lyser: Fejlkode P0603

Datablad
ProducentNissan
ModelJuke (F15)
MotorBenzinmotor
Årgang2010 - 2020
SymptomMotorkontrollampen lyser: Fejlkode P0603

Vigtig sikkerhedsbemærkning
De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, bør kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Motorkontrollampen lyser i Nissan Juke

Hvis motorkontrollampen lyser i ovennævnte modeller, og fejlkoden P0603 er lagret i fejlhukommelsen, er der forskellige mulige årsager:

  • Løse eller defekte batterikabelsko
  • Lav batteristatus
  • Generatorfejl
  • Power Control Module (PCM) defekt

Som en første foranstaltning bør alle systemrelevante elektriske komponenter, herunder strømforsyningen, elektriske forbindelser og stelpunkter, kontrolleres.
Hvis der ikke registreres nogen fejl, behøver styreenheden ikke at blive udskiftet med det samme. Det er muligt, at batteriet har været afbrudt og tilsluttet igen flere gange inden for kort tid. Som følge heraf blev motorkontrollampen aktiveret. Det anbefales at slette fejlhukommelsen og foretage en lang prøvetur. Hvis motorkontrollampen forbliver slukket, kan det antages, at problemet er løst.


Det kan måske også interessere dig

Genoptryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilder. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.