Werkplaatsuitrusting

Van traditionele werkplaatsservice tot hightech bedrijf: als het om de optimale uitrusting gaat, is HELLA uw partner. Met een breed assortiment diagnose- en serviceapparatuur hebben wij alles wat voor het onderhoud van moderne voertuigelektronica nodig is: voertuigdiagnosesystemen, koplampafstelapparaten en professionele batterijservice. Met technische nauwkeurigheid en een eenvoudige bediening ondersteunt HELLA u met de techniek van de topklasse.

HELLA GUTMANN SOLUTIONS

Hella Gutmann Solutions

Wat maakt ons tot dat wat we zijn?

Kurt Gutmann opende in 1968 zijn eerste eigen werkplaats. Naast gebruikelijke service werd veel gedaan aan tuning en racesport. In de garage werd geknutseld aan eigen turbo"s, uitlaatgasreductiesystemen, uitlaatgastesters en diagnoseapparaten. In de jaren 1980 wordt Gutmann Messtechnik opgericht en deze onderneming brengt in 1995 de mega macs 55 op de markt: een groen metalen behuizing – deze ontvangt geen prijzen voor mooiste design, zit echter boordevol praktische functies. Het apparaat zet de wereld van de multimerkdiagnose op zijn kop en wint in 1996 in Frankfurt de innovatieprijs van de Automechanika. Sindsdien staat in de garagewereld de naam Gutmann voor doordachte techniek en op de praktijk afgestemde ondersteuning voor technici in de werkplaatsen.

Van de werkplaats voor de werkplaats

In 2008 gaat Gutmann Messtechnik samen met het familiebedrijf HELLA KGaA. Hun beide specifieke competenties vullen elkaar aan en zorgen voor een versterking. Er ontstaat een joint venture die nu als Hella Gutmann Solutions meer dan 400 medewerkers telt en die meer dan 40.000 werkplaatsen in 24 landen succesvol maakt middels werkplaatsuitrusting, techniek, reserveonderdelen en technische dienstverlening.

 

U wilt meer te weten komen over Hella Gutmann en onze competentiegebieden Workshop Solutions, Partner Solutions en Industry Solutions? Wij staan steeds voor u klaar!