Companie / 19.02.2019
 
Companie / 19.02.2019

Ziua Piețelor de Capital 2019: HELLA prezintă orientarea strategică către electromobilitate

  • În calitate de furnizor de componente și subsisteme cheie puternice, HELLA susține calea către o mobilitate curată 
  • Compania se consideră bine poziționată pentru a continua calea de creștere profitabilă pe termen lung
02/22/2019
02/22/2019

Lippstadt/Hamm, 19 februarie, 2019. Furnizorul global de piese auto HELLA se consideră bine poziționat pentru a-și continua calea de creștere profitabilă pe termen lung. Baza pentru aceasta este poziționarea consecventă a companiei de-a lungul tendințelor centrale ale pieței auto de conducere autonomă, eficiență și electrificare, conectivitate și digitalizare, precum și individualizare. La Ziua Piețelor de Capital din acest an, HELLA a oferit investitorilor și analiștilor o imagine mai detaliată a orientării strategice în domeniul electromobilității.

"Electrificarea vehiculelor continuă să ia avânt", a declarat Dr. Rolf Breidenbach, Președinte și Director general al HELLA. "Pentru HELLA, aceasta înseamnă o varietate de oportunități. Managementul energiei unitare este deja unul dintre domeniile noastre de afaceri cu cea mai rapidă creștere. În următorii cinci ani dorim să ne triplăm vânzările. În acest scop, vom face investiții direcționate în noi soluții de produse pentru diferitele etape ale electrificării, contribuind astfel la o mobilitate curată".

Soluții de produse pentru toate etapele de electrificare

Astfel, HELLA îi însoțește pe clienți pe drumul lor către electromobilitate. În acest scop, compania oferă o gamă completă de produse de la senzori de baterie pentru micro-hibrizi (pornire/oprire automată), electronică de putere pentru vehicule hibride ușoare bazate pe tehnologia 48V la electronică pentru baterii pentru aplicații de înaltă tensiune în hibride complete și vehicule electrice. Strategia HELLA este de a-și extinde poziția în calitate de furnizor de componente cheie de înaltă performanță, cum ar fi convertorul DC/DC și senzori inteligenți pentru baterii. Pe baza competenței sale pronunțate cu privire la componente, HELLA intenționează, de asemenea, să se poziționeze din ce în ce mai mult ca furnizor de subsisteme în domeniul electromobilității.

Produsele de bază în acest context sunt soluții inovatoare de sisteme pentru hibrizi ușori, cum ar fi sistemul PowerPack 48 Volt și sistemul de management al bateriei cu tensiune dublă. PowerPack 48 Volt este special conceput pentru vehicule cu clase de performanță mai înalte. Acesta combină un bloc de baterii litiu-ion de 48 de volți, care include un management al bateriei și un convertor DC/DC într-un singur produs. Sistemul de management al bateriei cu tensiune dublă este proiectat pentru aplicații compacte și medii. Acesta combină produsele separate convenționale cu hibridizare ușoară de 48 volți într-un singur produs, utilizând spațiul unei baterii convenționale pe bază de plumb-acid. Aceasta înseamnă că sistemul poate fi ușor integrat în arhitectura existentă a vehiculului. Circuitul inteligent al celulelor permite ca bateriile Li-ion să fie utilizate în sistemul electric al vehiculelor pe 12V sau în sistemul electric al vehiculelor pe 48V, în funcție de aplicație.

Accentul strategic al companiei este coerent

În cadrul Zilei Piețelor de Capital, HELLA a subliniat, de asemenea, că, în ciuda provocărilor actuale ale pieței, pietrele de temelie strategică ale companiei rămân intacte și oferă un mare potențial pentru o creștere profitabilă în continuare. "Strategia HELLA este intactă", a declarat directorul economic al HELLA, Bernard Schäferbarthold. "Chiar dacă în calitate de furnizor de top de tehnologie de iluminat și electronică pentru automobile, nu putem scăpa complet de actuala dezvoltare a pieței, orientarea noastră strategică ne oferă o bună bază pentru a contrabalansa provocările actuale și pentru a continua calea noastră de creștere profitabilă pe termen lung."
 
02/22/2019 10:44
 
 
 
Download-Imagini
 
Download-Articol
 
02/22/2019
Contact
Dr. Markus Richter
Purtător de cuvânt al companiei
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Tel.: +49 2941 38-7545
Fax: +49 2941 38-477545
Markus.wspj@qfdzRichter@hella.com
 
06/28/2012
Contact HELLA ROMÂNIA
Iozefina Nicoleta Tudor
HELLA România SRL
Str. Centura Timișoarei, km 5+470 dreapta
307210 Giarmata, jud.Timiş
E-mail: Nicolettsij@sccpa.Tudor@hella.com
 
02/22/2019