Organizaţie puternică de aftermarket
 

HELLA: UN PARTENER EXPERT PENTRU AFTERMARKET ŞI ATELIERE SERVICE

Marca HELLA reprezintă în sectorul comercial Aftermarket un sortiment bogat şi atractiv de produse, dotare profesională de atelier şi servicii de primă clasă, de la un singur producător. Aceste trei competenţe de bază formează împreună conceptul HELLA: Parts, Tools, Services.

Sortimentul inegalabil de piese (Parts) de calitate superioară cu o acoperire extraordinară a pieţei cuprinde în jur de 35.000 de articole pentru comercianţi cu ridicata de piese auto şi pentru service-urile libere. Sortimentul cuprinde piese de schimb şi universale din domeniile sisteme de iluminare, electrice şi electronice, precum şi managementul căldurii. El cuprinde piese originale HELLA pentru producătorii de automobile, produse comerciale speciale din producţia proprie şi produse ale unor producători de piese de renume. Cu această ofertă ocupăm, de exemplu, locul 1 pe piaţa liberă a pieselor de schimb la iluminatul specific al autovehiculelor, având cea mai mare acoperire de piaţă în întreaga Europă. Printr-o reţea de logistică puternică la nivel mondial, garantăm clienţilor noştri o disponibilitate optimă a mărfii. Uneltele online corespunzătoare ne ajută să economisim timp şi bani, prin comenzi electronice, verificarea disponibilităţii, urmărirea comenzii sau completarea reclamaţiilor.
 
În mod suplimentar, oferim competenţe vaste de service (Tools) dintr-o singură sursă. Astfel putem susţine în mod optim întregul proces al atelierelor de service, de la identificarea vehiculului şi diagnosticarea defecţiunilor, până la identificarea şi comandarea pieselor de schimb, poziţionându-ne pe piaţă ca furnizor al unui sortiment cuprinzător în domeniul datelor, echipamentelor de verificare, pieselor de schimb, instruirii şi asistenţei tehnice telefonice. Astfel facilităm atelierelor de service revizia, respectiv reparaţia rapidă şi sigură.

Oferta noastră cuprinzătoare de servicii (Services) completează acest spectru cu servicii tehnice pentru clienţi şi asistenţă de vânzări atractivă, concepte de atelier şi sisteme logistice profesionale.

06/30/2020
 
 
 
Legături
 
02/16/2018