Aplicare directă
 
Aplicare directă

Aplicare directă

Aţi găsit poziţia corespunzătoare pentru dumneavoastră? Vă rugăm să ne trimiteţi aplicaţia dumneavoastră, de preferinţă online.
Secţiunea noastră de Oferte Locuri de Munca, care este actualizată zilnic, cuprinde toate posturile vacante existente la HELLA Romania.
10/05/2021

Aplicarea dumneavoastră

Vă rugăm să introduceţi profilul detaliat, în secţiunea Applicant Management. Aici puteţi, de asemenea, încărca toate ataşamentele importante. Vă rugăm să răspundeţi la întrebările despre profilul dumneavoastră personal, cât mai în detaliu, pentru a ne putea face o imagine despre cine sunteţi. Trebuie să introduceţi profilul dumneavoastră pe portalul de aplicare o singură dată, după care îl puteți actualiza în orice moment.
12/06/2012
 
 

Aplicarea directă trebuie să cuprindă următoarele documente

  • Scrisoare de intenţie
  • CV-ul
  • Referinţe cât mai recente
  • Certificări şi diplome
09/05/2012
 
 

Aplicarea la oferte de munca multiple

Dacă vedeţi mai multe oferte care vi se potrivesc, sunteţi binevenit să depuneţi mai multe aplicații. Acest lucru funcţionează cel mai bine online. Odată ce profilul dumneavoastră este salvat, tot ceea ce trebuie să faceţi este să verificaţi dacă detaliile pe care le-aţi introdus deja, se potrivesc cu poziţia pentru care doriţi să aplicaţi. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că se poate aplica fie pentru un anumit post sau pentru mai multe, cu condiţia de a fi calificat pentru fiecare din posturile la care doriţi să aplicaţi.
12/06/2012
 
 
 
 
 
 
 
Download
Procedura de aplicare
Procedura de aplicare
Aflați cum funcționează! Consultați procedura de aplicare la HELLA.
Procedura de aplicare, PDF (0.05 MB)
 
01/10/2013
Job exchange
Sunteți pregătit pentru noi provocări? Aici puteți găsi ofertele actuale de locuri de muncă. Global
Jobboard
 
03/22/2021
Corporate values
Corporate values
HELLA_Values_Movie_Newsimage_160
Profesionalismul și lucrul în echipă fac parte din ADN-ul HELLA. Aflați mai multe despre valorile corporative. Porniți videoclipul aici