Instrumente
 
Instrumente

Cele mai bune instrumente. Reparaţie eficientă

Pentru dumneavoastră, de la specialiştii noştri: pentru efectuarea lucrărilor profesionale de reparaţii şi întreţinere vă punem la dispoziţie echipamente profesionale pentru diagnoză, date cuprinzătoare privind autovehiculul şi aparate fiabile de atelier - pentru lucrări de înaltă calitate de-a lungul întregului proces de reparaţie. Instrumentele noastre se caracterizează prin precizie, confort şi utilizare simplă. Cele mai bune scule pentru reparaţii rapide şi sigure. Zi de zi.
09/04/2015

Diagnoză autovehicul

Cu echipamentele de diagnoză de la HELLA GUTMANN SOLUTIONS vă oferim un know-how tehnic concentrat. Identificaţi defecţiunile în mod eficient şi rapid. Deviza noastră: întotdeauna tot ce este mai bun. Din acest motiv, sprijinim activitatea dumneavoastră cu produse hardware performante, actualizări regulate ale aplicaţiilor software şi cu toate datele tehnice necesare pentru lucrările de service efectuate în atelier, atât în prezent cât şi în viitor. Instruiri profesionale, o linie telefonică de asistenţă tehnică şi informaţii tehnice cuprinzătoare rotunjesc oferta noastră de servicii.

Către catalogul pentru ateliere - Diagnoză hardware şi software

Către Hella Gutmann Solutions Pagina web

12/15/2016
 
 

Service pentru instalaţia de climatizare

HELLA GUTMANN SOLUTIONS vă uşurează activitatea zilnică: în sortimentul nostru atractiv de echipamente pentru service-ul instalaţiilor de climatizare, testere pentru sisteme de răcire şi scule pentru instalaţiile de climatizare, specialiştii găsesc dotarea perfectă. Prin precizia de aplicare, confortul în utilizare şi funcţionarea complet automată a echipamentelor noastre pentru lucrări de service ale instalaţiilor de climatizare şi lucrări la sistemele de răcire a motoarelor, sunteţi echipat excelent pentru viitor.

Către catalogul pentru ateliere - Service pentru instalaţia de climatizare şi răcirea motorului

Către HELLA GUTMANN SOLUTIONS Pagina web

02/17/2017
 
 

Service-ul instalaţiei de iluminare

Competenţă cu tradiţie. Cu echipamentele HELLA pentru reglarea farurilor puteţi verifica toate sistemele de faruri: EN, xenon, paraboloid şi LED. Acestea asigură dispunerea optimă a farurilor principale, suplimentare şi a farurilor de ceaţă suplimentare. Bineînţeles că puteţi folosi aceste echipamente nu numai la verificarea automobilelor, ci şi a vehiculelor utilitare, a motocicletelor, utilajelor agricole şi a altor tipuri de vehicule.

Către catalogul pentru ateliere

09/04/2015
 
 

Service-ul bateriei

Pentru a evita surprinderea neplăcută a clientului din cauza descărcării bateriei, la preluarea autovehiculului ar trebui întotdeauna testată şi bateria. Acest serviciu măreşte satisfacţia clientului şi creşte în mod dovedit vânzările. Exploataţi în mod direct acest potenţial folosind noile testere pentru baterii şi încărcătoarele de baterii HELLA. Pentru o satisfacţie înaltă a clientului şi mai multe vânzări.

Către catalogul pentru ateliere

09/04/2015
 
 

Dispozitive/aparate

Vă oferim numeroase echipamente de testare a motorului şi alte aparate de verificare - cu un plus de servicii. Cu HELLA dispuneţi de echipamente şi aparate uşor de utilizat şi de viitor. Iar dacă doriţi să faceţi lumină în întuneric: printr-o gamă largă de lămpi manuale robuste şi lămpi de atelier, HELLA asigură întotdeauna o vizibilitate optimă.

Către catalogul pentru ateliere - Dispozitive/aparate

Către catalogul HELLA online

02/17/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLA înseamnă calitate
Calitatea este ceea ce facem
mai multe
HELLA înseamnă calitate
 
09/16/2013
Hella Gutmann Solutions
Click aici pentru a vizita site-ul Web al asocierii noastre HELLA GUTMANN SOLUTIONS. mai multe
HELLA GUTMANN SOLUTIONS
 
02/16/2018