Portofoliu de afaceri
 

Un portofoliu de afaceri atractiv, bine echilibrat

Concernul HELLA are obiectul de activitate organizat în 3 divizii, care formează împreună portofoliul comercial echilibrat a companiei. Prin divizia Automotive, HELLA se adresează producătorilor de vehicule, dar și altor furnizori prin dezvoltarea, fabricarea și comercializarea componentelor și sistemelor tehnicii de iluminat și electronicii. Mediul înconjurător, siguranța și confortul sunt tendințe centrale din industria automobilistică, în întâmpinarea cărora HELLA vine cu produse ca senzorii inteligenţi pentru baterie, sistemele de asistenţă pentru conducătorii auto bazate pe radar şi sistemele de iluminat adaptabile.

Mai mult, HELLA dezvoltă, produce și comercializează prin divizia Aftermarket, produse pentru vânzarea independentă de piese de schimb şi pentru atelierele de service.

În divizia Special Applications, HELLA deserveşte de la grupurile-ţintă ale producătorilor de maşini din domeniul construcţiilor şi ale producătorilor de ambarcaţiuni până la municipalităţi şi furnizori de energie electrică, punându-le la dispoziţie produse inovatoare din domeniul iluminatului şi electronicii. Capacitatea companiei de a oferi un transfer sistematic şi o adaptare adecvată a cunoştinţelor şi experienţei din domeniul tehnologiei, proceselor şi calităţii specifice sectorului automobilistic formează baza pentru competitivitatea excelentă cu privire la costuri şi inovaţii.

08/19/2019
2
Segment de afaceri
Echipamente originale pentru industria auto
SEGMENT DE AFACERI
AFTERMARKET
Divizia de afaceri corpuri de iluminat

DIVIZIA DE AFACERI
CORPURI DE ILUMINAT

mai multe
Divizia de afaceri sisteme electronice

DIVIZIA DE AFACERI SISTEME ELECTRONICE

mai multe
AFTERMARKET ŞI OE SPECIALE

Sectorul comercial Aftermarket

mai multe
 
08/06/2014
1
Sectorul comercial Special Applications
Sectorul comercial Special Applications

Sectorul comercial
Special Applications

mai multe

 
05/23/2013
 
 
 
DESCĂRCARE
HELLA Group dintr-o privire
HELLA Group dintr-o privire
Citiţi aici:
Profilul HELLA pe scurt , PDF (2.25 MB)
 
07/06/2022
Legătură
 
11/11/2014