Vehicule comerciale
 
Vehicule comerciale

Tehnologie auto şi calitate de top, pentru cele mai stricte cerinţe

Pentru vehiculele utilitare vă oferim atât produse universale, cât şi produse nou-dezvoltate, speciale pentru tipul de autovehicul. În acest sens, clienţii noştri beneficiază de pe urma experienţei noastre îndelungate şi a sinergiilor tehnice şi economice din sectorul producţiei în serii mari. În domeniul iluminării, dispunem de o gamă largă de produse de iluminat, dotate, la cerere, cu tehnologia cu halogen, cu xenon sau cu LED-uri. Mai mult, în paleta noastră de produse sunt incluse şi componente electrice şi electronice.

Aspectul comun tuturor acestor produse este faptul că au fost concepute, în ceea ce priveşte calitatea şi capacitatea, cu gândul la influenţele externe extreme la care camioanele grele, tractoarele şi vehiculele de transport în comun sunt supuse zi de zi. Şoferii şi administratorii flotelor se pot baza pe calitatea HELLA, chiar şi atunci când vehiculele lor sunt supuse la lovituri cu pietre, temperaturi extreme sau vibraţii permanente.

09/08/2015
1
Camioane

Camioane

Sisteme de iluminat şi electronice, fie din gama noastră largă de produse standard sau personalizate doar pentru necesităţile dvs. Siguranţa şi producţia la timp este afacerea dvs. – furnizarea de produse fiabile este afacerea noastră.

mai multe
Remorci

Remorci

Sistemele de iluminat şi de cabluri pentru randament şi durabilitate optime ale luminii. Eficienţă de timp şi de cost datorită asamblării rapide şi simple.
mai multe
Utilaje grele

Utilaje grele

Echipament de iluminat perfect pentru performanţă extraordinară, chiar şi în condiţii dure de teren: robust, rezistent la vibraţii şi durabil, cu rentabilitate rapidă a investiţiei, produsele noastre oferă ceea ce căutaţi.
mai multe
 
01/30/2013
1
Ciclu de urgenţă

Ciclu de urgenţă

Nu există compromis când vine vorba despre siguranţă – în special la echiparea vehiculelor de urgenţă. Click aici pentru mai multe informaţii despre soluţiile sistemului nostru pentru diferite aplicaţii auto. mai multe
Organisme municipale şi speciale

Organisme municipale şi speciale

Calitate de vârf pentru fiabilitate şi durată de funcţionare maximă, avertizări eficiente pentru alţi şoferi şi siguranţa operatorului în trafic, design modular şi varietate de produse. mai multe
Autobuze urbane şi autocare

Autobuze urbane şi autocare

O gamă completă de opţiuni de iluminat diferite permite designerilor să fie creativi când selectează materiale, tipuri de corpuri de iluminat şi culori. Conceptul nostru de far modular permite clienţilor să-şi exprime stilul individual. mai multe
 
02/16/2018
Construction_teaser

Construction

Soluţii optime pentru sectorul construcţiilor! Descoperiţi pe
microsite-ul nostru o gamă de produse de iluminare selectate precum şi soluţii electrice şi electronice sofisticate.
mai multe
 
07/27/2016 13:26
 
 
 
Catalog de piese universale
Actual, rapid, sortiment variat! Piese universale pentru autovehiculul dvs.
Catalog de piese universale
 
11/25/2013
Eliver
Testaţi online luminile de lucru!
mai multe
Eliver
 
12/04/2014