Specialişti
 
Specialişti

Căutaţi noi provocări? Bun venit la HELLA!

La HELLA, experiența pe care specialiştii şi managerii noştri o aduc formează fundamentul pentru tot ceea ce facem. Fiind o afacere de familie, știm exact ce înseamnă să dezvolţi cea mai bună echipă în toate diviziile și natura noastră inovatoare ne face să avem nevoie de cei mai buni pentru toate activitățile desfășurate. Noi oferim angajaților un mediu bogat în varietate, sarcini recompensate, precum și oportunități ideale de continuare a studiilor profesionale și de dezvoltare personală.
12/06/2012

În ce domenii căutăm profesioniști cu experiență?

HELLA este o afacere de familie care operează la nivel mondial oferind, astfel, diferite opțiuni. Suntem mereu în căutare de candidați cu calificări corespunzătoare și experiență profesională în toate domeniile. Vă rugăm să consultați secțiunea noastră cu locuri de muncă pentru informații privind posturile disponibile. Chiar dacă nu găsiți o poziție adecvată listată acolo, puteți aplica în orice moment.
02/16/2018
 
 

Există perspective de a găsi o poziție adecvată la HELLA pentru o persoană interesată de schimbarea carierei?

Cei interesați de o schimbare în carieră sunt întotdeauna bineveniți la HELLA pentru că noi îmbrățișăm o abordare interdisciplinară. În cazul în care calificările dumneavoastră se potrivesc cu poziția și departamentul, așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația dumneavoastră.
12/06/2012
 
 

Pe cine pot contacta pentru întrebări suplimentare?

Fiecare anunț de recrutare cuprinde datele de contact ale persoanei responsabile.
12/06/2012
 
 

Pentru câte posturi pot aplica în secțiunea cu locuri de muncă?

Fiecare aplicație pe care o trimiteți este analizată luând în considerare specificul poziției pentru care ați aplicat. Dacă sunteți interesat de mai multe poziții puteți aplica pentru ele, în același timp, dar ar trebui să selectați pozițiile cu atenție și să vă asigurați că dețineți calificările relevante.
12/06/2012
 
 

Nu văd nicio pozitie potrivită calificărilor mele. Pot depune o aplicație oricum?

Chiar dacă nu găsiți listată o poziție potrivită, puteți aplica în continuare pentru a lucra cu noi.
12/06/2012
 
 

Ce solicită HELLA de la aplicanțI?

Pentru noi, cel mai important factor este talentul. În funcție de poziție, există cu siguranță cerințe specifice diferite care se aplică, dar cu toate acestea, suntem în căutare de angajați care au o pasiune pentru inovatie, lucrează bine în echipă, au abilitati excelente de comunicare, și sunt dedicați muncii lor.
10/01/2012
 
 

Oferă HELLA program flexibil?

Programul nostru de lucru flexibil reprezintă un salt uriaș în atingerea echilibrului muncă-viață pentru angajații noștri. Toți membrii echipei HELLA, cu excepția angajaților din producție, au un program flexibil de lucru cu un interval comun de prezență bine definit pentru a oferi angajaților flexibilitatea de care au nevoie. Oferim, de asemenea, locuri de muncă part-time, care permit angajaților să lucreze jumătate de zi pentru că știm că programul de lucru flexibil este foarte important în mediul de lucru din prezent. Opțiunile dumneavoastră specifice depind de politicile și practicile din departamente.
12/06/2012
 
 
 
 
 
 
 
Job exchange
Sunteți pregătit pentru noi provocări? Aici puteți găsi ofertele actuale de locuri de muncă. Global
Jobboard
 
03/22/2021
Corporate values
Corporate values
HELLA_Values_Movie_Newsimage_160
Profesionalismul și lucrul în echipă fac parte din ADN-ul HELLA. Aflați mai multe despre valorile corporative. Porniți videoclipul aici