Sisteme electronice de înaltă performanţă
 
Produse şi servicii

Soluţii de sisteme electronice complete Hella

Deşi am început cu sistemele de electronice pentru corpuri de iluminat, oferim, de asemenea, soluţii complete pentru sisteme electronice auto expert, abordând aspecte care sunt foarte importante pentru industria auto: creşterea eficienţei energetice, minimizarea emisiilor de CO2 şi sporirea siguranţei şi a confortului. HELLA furnizează un număr mare de soluţii pentru sisteme electronice inovatoare, precum senzorul de baterie inteligent pentru managementul eficient al energiei sau sistemul de asistenţă la schimbarea benzii de circulaţie care utilizează senzori radar de 24 GHz pentru a îmbunătăţi confortul şi siguranţa condusului. Aflaţi mai multe despre soluţiile de sisteme electronice inovatoare selectate:
09/02/2012

Managementul eficient al energiei

Compania HELLA se situează pe o poziţie de lider mondial în domeniul componentelor electronice microhibride. Printre aceste componente se numără senzorul de baterie inteligent (IBS), o componentă-cheie a sistemului de management al energiei din vehicul, utilizat deja de numeroşi producători din sectorul automobilistic, dar şi stabilizatoarele de tensiune folosite la realizarea funcţiei de pornire-oprire.
Cu convertoarele de curent continuu c.c.- c.c. de înaltă performanţă, convertoarele de 48 V în 12 V şi modulele de stocare a energiei, compania Hella asigură componentele necesare pentru viitoarele topologii ale reţelei de bord şi permite realizarea unor funcţii ca modulul "sailing", adică păstrarea vitezei constante fără menţinerea apăsată a pedalei de acceleraţie şi funcţia de recuperare.
Portofoliul este întregit şi cu produse de tipul sistemelor scalabile de management al bateriei, al sistemelor de monitorizare a izolaţiei, al invertoarelor cu controler de încărcare şi al convertoarelor de înaltă tensiune, componente de pionierat din domeniul mobilităţii electrice.
03/05/2013
 
 

Confort şi siguranţă la conducere

De la controlul scaunului, sistemele de chei cu telecomandă convenţionale şi unităţile de control receptor la sistemele de intrare/pornire pasive, HELLA oferă o gamă largă de soluţii complete pentru confort şi comoditate în timpul condusului şi lucrează permanent la sisteme noi şi îmbunătăţite de asistenţă a şoferului, cu scopul de a creşte siguranţa în trafic. Produsul nostru cu cel mai mare succes, din care am vândut peste 3 milioane de unităţi, este sistemul de asistenţă la schimbarea benzii de circulaţie, bazat pe senzori radar de 24 GHz. Acesta monitorizează constant zona din spatele vehiculului la depăşire sau la schimbarea benzilor de circulaţie şi avertizează şoferul cu privire la vehiculele care se apropie din spate sau de pe următoarea bandă de circulaţie. Alt dispozitiv care utilizează, de asemenea, senzori radar de 24 GHz este sistemul nostru de avertizare pentru menţinerea distanţei, care alertează şoferul când vehiculul păstrează o distanţă de urmărire mai mică decât cea optimă, dar nu intervine automat asupra transmisiei.
03/05/2013
 
 
 
 
 
 
 
Legături
Faceţi click aici pentru a afla mai multe despre gama noastră completă de sisteme electronice.
Gama noastră completă de sisteme electronice.
 
02/16/2018