Protecția mediului
 
Protecția mediului

Angajamentul privind protecția mediului

HELLA și-a luat angajamentul în a gestiona resursele în mod responsabil. Asigurarea sustenabilitătii este una dintre valorile corporative și este transmisă în rândul angajaților care își pot aduce contribuția în protejarea mediului înconjurător.

Pentru noi, protecția mediului este mai mult decât respectarea reglementărilor legale, este o parte integrantă a culturii noastre corporative și o responsabilitate cheie în conformitate cu managementul nostru operațional. În acest sens, ne străduim sa optimizăm continuu produsele, tehnologiile și procesele pentru a crește performanța în protecția mediului.

Prin proiectarea ecologică, ne asigurăm că eficiența energetică, cerințele de reciclare și restricțiile de materiale sunt luate în considerare în procesul de dezvoltare a produsului. HELLA are o gamă largă de soluții tehnice şi produse care contribuie la asigurarea traficului mai sigur, mai eficient și cu emisii mai reduse. Produsele HELLA sprijină electrificarea motoarelor și reducerea emisiilor de CO2 în toate etapele. Senzorii inteligenți ai bateriei permit, de exemplu, funcții pornire-oprire, în timp ce sistemele de management al bateriei asigură funcționarea sigură și fiabilă a bateriilor litiu-ion pentru vehiculele hibride și electrice.

HELLA contribuie activ la protecția mediului nu numai prin soluții inovatoare de produse, ci mai ales prin menținerea unor standarde ridicate de mediu în dezvoltare și producție. Aceste standarde sunt definite cu precizie în ghiduri, specificații și se aplică locațiilor noastre din întreaga lume. În acest context, toate site-urile de producție HELLA sunt certificate conform sistemului de management de mediu ISO 14001. În plus, ne străduim să exploatăm continuu noul potențial pentru protecția mediului.

Compania este dedicată sustenabilității și protecției mediului pe toata durata de viață a produsului. HELLA dorește să-și accelereze eforturile privind schimbările climatice și să trimită un semnal clar pentru protecția mediului. Se depun eforturi considerabile astfel ca în viitorul apropiat toate site-urile de producție din întreaga lume să producă într-o manieră neutră din punct de vedere al CO2. Neutralitatea carbonului trebuie atinsă în special prin economii suplimentare de energie și achiziționarea de electricitate ecologică.

HELLA își propune să asigure un lanț de aprovizionare constant neutru din punct de vedere climatic și să furnizeze clienților din întreaga lume produse neutre din punct de vedere al CO2. Suntem în acord cu furnizorii noștri privind respectarea standardelor generale de mediu, interdicția substanțelor deosebit de dăunătoare pentru mediu. Acest lucru facilitează selectarea materialelor pentru dezvoltatori și garantează conformitatea produselor noastre.
07/06/2022
Program de prevenire și reducere cantități de deseuri generate - Perioada 2020-2023

Amplasament Hella Arad, PDF

Amplasament Hella Ghiroda, PDF

Amplasament Hella Lugoj, PDF
06/13/2023
Notă de informare publică de mediu

Amplasament Arad

Amplasament Ghiroda

Amplasament Lugoj
10/02/2023
 
 
 
DESCĂRCARE
HELLA Group dintr-o privire
HELLA Group dintr-o privire
Citiţi aici:
Profilul HELLA pe scurt , PDF (2.43 MB)
 
07/06/2022
Certificate de calitate / mediu
Aici puteți găsi certificatele de calitate / mediu ale Grupului HELLA.
mai multe
 
07/06/2022