Partner van de groothandel

HELLA is partner van de groothandel, maakt het werk sneller en eenvoudiger, voor meer efficiëntie.

Uw dagelijks werk is al complex genoeg, daarom zien wij het als onze taak en als vanzelfsprekendheid om dit zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Dat begint bij ons bij een uitstekende beschikbaarheid van artikelen met een intelligente logistiek, gaat verder met eersteklas gegevensbeheer en stopt nog lang niet bij doelgerichte verkoopondersteuning.

GOEDE LOGISTIEK IS BIJ ONS NOG NIET ALLES

HELLA biedt u een enorm assortiment aan hoogwaardige producten met grote beschikbaarheid: van reserve-, slijtage- en carosseriedelen, en van verbruiksmaterialen en accessoires tot aan professionele werkplaatsuitrusting.
Van een optimaal informatiemanagement tot aan flexibele logistieke oplossingen: Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd voorhanden zijn als u deze nodig heeft.

WIJ BIEDEN U EEN BREED PAKKET

HELLA is veel meer dan licht: Bij ons beschikt u over meer dan 45.000 producten, die niets te wensen overlaten. Voor vakkundige reparatie en onderhoud stellen wij professionele diagnose-, aircoservice- en werkplaatsoplossingen ter beschikking. Daarnaast biedt HELLA een eersteklas technische service en uitstekende logistiek met grote flexibiliteit en beschikbaarheid van onderdelen.
Bij ons krijgt u alles uit één hand.

VEEL STERKE MERKEN

Om ervoor te zorgen dat u op alle gebieden een sterke partner aan uw zijde heeft, is HELLA sterke partnerschappen aangegaan, waarvan u alleen maar kunt profiteren:


➔ HELLA PAGID Brake Systems: het beste van het beste rondom remmen
➔ HELLA GUTMANN Solutions: de professional voor werkplaatsuitrusting voor multimerkendiagnose, aircoservice en test- en instelgereedschap

Samen met het merk HELLA - koploper in verlichting, elektrisch materiaal en elektronica - kunnen u en uw klanten bouwen op vier sterke merken.

GEGEVENSBEHEER OP DE GEMAKKELIJKE MANIER

De eisen op het gebied van gegevensbeheer worden alsmaar hoger. Daaraan willen wij meer dan voldoen: door uitgebreide informatie over de integratie in de systemen, een eersteklas verzorging met applicatiegegevens en crossreferenties, of meerwaarde-informatie zoals marketingteksten en 360° afbeeldingen, die uw werk nog gemakkelijker maken. Zo wordt de identificatie van onderdelen voor u snel en eenvoudig.

SLECHTS ÉÉN KLIK VERWIJDERD VAN ONS PARTNER-PORTAAL

Zoekt u uitgebreide verkoopinformatie? Dan is één klik in ons online-portaal HELLA PARTNER WORLD voldoende. Productinformatie, prijslijsten, orderstatus. Op HELLA PARTNER WORLD vindt u alles wat u nodig heeft, eenvoudig en begrijpelijk afgestemd op uw wensen.

WIJ ZIJN ER VOOR U

Onze afdeling verkoop voorziet u van actuele informatie over programma en assortiment en staat ter beschikking voor advies omtrent opdrachtgeving en levering. Mochten er toch logistieke vragen optreden, dan worden deze hier voor u beantwoordt.

VOOR U NEMEN WIJ MARKTGERICHTHEID LETTERLIJK

Met meer dan 100 jaar ervaring en meer dan 125 vestigingen in meer dan 35 landen staat HELLA letterlijk zeer dichtbij de klant en bezit een van de grootste handelsorganisaties voor auto-onderdelen, diagnose en service, ook bij u in de buurt. Dankzij deze marktgerichtheid kunnen wij uw wensen en die van uw klanten snel herkennen, en deze nog sneller omzetten. Wij zijn blij dat wij dit ook in de toekomst voor u mogen doen!