FORVIA - Faurecia en HELLA bundelen hun krachten

Sinds februari 2022 zijn HELLA en Faurecia actief onder het overkoepelende merk FORVIA. Samen vormen zij de zevende grootste toeleverancier voor de auto-industrie ter wereld. FORVIA richt zich op technologie, innovatie en klanttevredenheid – en concentreert zich op gebieden met een hoge groei die zijn afgestemd op de megatrends van de automobielindustrie.

de nr. 7
toeleverancier voor de auto-industrie wereldwijd
1 op de 2
voertuigen zijn uitgerust met FORVIA-producten
150.000
Werknemers over de hele wereld

Lifecycle Solutions

Het behoud van de waarde en het verlengen van de levensduur van voertuigen is een essentiële drijfveer voor duurzame mobiliteit. Tegen deze achtergrond hebben wij de Business Group Lifecycle Solutions opgericht, die de productlijnen Independent Aftermarket, Workshop Solutions en Special Applications combineert.

 

Ons doel is om binnen de Business Group Lifecycle Solutions een holistisch ecosysteem voor de aftermarket op te bouwen dat de hele procesketen omvat, van diagnose tot verkoop van reserveonderdelen tot diensten vanuit één enkele bron. Op deze manier creëren we niet alleen meerwaarde voor alle betrokkenen, maar dragen we ook bij aan een verantwoord gebruik van hulpbronnen en materialen.

 

Naast het vertrouwde, uitgebreide HELLA-productassortiment kunnen ook Faurecia-productlijnen via de handelsorganisatie van HELLA worden aangeschaft - met alle voordelen die HELLA als vriend van de onafhankelijke garagist te bieden heeft. De HELLA-handelsmerken blijven behouden.

Ontdek FORVIA

FORVIA ontwikkelt oplossingen voor veilige, duurzame, geavanceerde en individuele mobiliteit. Met haar 6 divisies en 24 productlijnen combineert FORVIA de complementaire technologische en industriële krachten van Faurecia en HELLA. FORVIA streeft ernaar om wereldwijd de favoriete innovatie- en integratiepartner te worden voor OEM's.

Seating

Interiors

Clean Mobility

Electronics

Lighting

Lifecycle Solutions