ONTDEK NU ONZE SLIMME NIEUWE VERLICHTINGSPRODUCTEN!

Als partner van de groothandel en als vriend van de onafhankelijke garage kent HELLA de behoeften en vereisten van de onderdelenhandel als geen ander. Wij ondersteunen de grossier en de garagist met onze deskundigheid en een overtuigende service. Wij vinden het belangrijk om uw complexe dagelijkse werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken. - Dat betekent ook dat wij onze partners altijd een breed aanbod van hoogwaardige en technologisch overtuigende voertuigonderdelen kunnen aanbieden.

 

Met onze jarenlange verlichtings- en ontwikkelingsexpertise hebben wij tal van innovaties op de markt gebracht - van xenonkoplampen en bochtverlichting tot de nieuwste generatie intelligente ledkoplampen, zoals de Matrix LED HD84. Het is niet voor niets dat de naam HELLA ook voor innovatief leiderschap staat en is het bedrijf een pionier op het gebied van verlichtingstechnologie. Wij brengen deze sterke OE-competentie succesvol over naar de vrije onderdelenmarkt.

 

De productportefeuille van HELLA op dit gebied wordt voortdurend uitgebreid en verder ontwikkeld met het oog op nieuwe technologieën en aangepaste eisen, zoals de toenemende elektrificatie. Het is onze ambitie om deze innovaties uit deze serie ook zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor de onafhankelijke aftermarket - en dat blijkt ook uit onze nieuwste producten, die nu al in de handel verkrijgbaar zijn.

 

In de nieuwste productinnovaties is alle deskundigheidvan HELLA verwerkt. Ontdek nu onze slimme nieuwste verlichtingsproducten!

HELLA PRODUCTINNOVATIES OP HET GEBIED VAN VOERTUIGSPECIFIEKE VERLICHTING

Reset filter
Reset filter

Video's over het thema

Licht is... Ervaar het licht met HELLA.

Wij leveren de allermodernste voertuigspecifieke verlichting - omdat licht meer veiligheid op de weg brengt.

De HELLA lichttunnel

In deze 140 meter lange en 11 meter brede tunnel testen we onze innovatieve technologieën. Dit is de plaats, uniek in Europa, waar de verlichtingsconcepten van de toekomst worden geboren.

Licht is veiligheid - HELLA

Wees niet bang voor het donker! Ons licht brengt jou en jouw dierbaren veilig door de nacht, waar je ook bent.