HELLA WEBINAR

Haal de kennis in huis!!

Informeren. Inspireren. Interactie.

HELLA is de “Workshop’s Friend“ – samen met de werkplaats zorgen we ervoor dat de voertuigen van klanten sneller weer de weg op kunnen.

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, ook op het gebied van trainingen. Om werkplaatsen te kunnen blijven informeren en trainen, komen we daarom met een nieuw format, die absoluut meerwaarde biedt: het HELLA webinar.

 

Onze gratis webinars van experts voor experts kun je gewoon thuis op je computer volgen. Via live chat kun je direct contact opnemen met onze professionals en met de andere deelnemers. Ook het stellen van persoonlijke vragen is mogelijk.

WEBINAR: ROAD TO ELECTRIFICATION

Energy management in het voertuig – van vandaag en voor morgen. Wij willen je graag laten zien welke producten in de loop van de tijd betrokken zijn geweest in de voertuig elektrificatie, van de starters en dynamo’s van vandaag tot aan de nieuwste DC/DC convectors voor in de elektrische voertuigen.
Zoals altijd zullen er diverse tips voorbij komen voor de garagisten en proberen we de toekomstige uitdagingen in de energiebeheer natuurlijk voor te zijn.

 

Houd er rekening mee dat deze webinar in het Engels is.

 

Je kunt de opname van het HELLA webinar "Road to electrification" hier terug kijken.

WEBINAR: ELECTRONICS OF TOMORROW

Elektronica is niet meer weg te denken uit voertuigen. In het HELLA webinar kijken we naar de megatrends in de automotive. We geven tips over hoe je als werkplaats kunt inspelen op deze spannende ontwikkelingen. We gaan in op onder meer radar technologie, de werking van de nieuwste elektronica onderdelen en de primeur op het gebied van diagnose stellen.

 

Je kunt de opanme van het HELLA webinar “Electronics of Tomorrow” hier terug kijken.

WEBINAR: DIGITALIZATION OF LIGHT

In circa 15-20 minuten vertellen onze sprekers alles wat je moet weten over de digitalisering van voertuigverlichting. Van de geschiedenis, naar de huidige moderne verlichtingstechnieken, tot de innovaties van de toekomst. Wat betekent dit in de toekomst voor werkplaatsen en hoe kun je hier nu al op voorbereiden? We informeren je graag.

 

Je kunt de opname van het HELLA webinar "Digitalization of Light" hier terug kijken.

WEBINAR STARTERS & ALTERNATORS – COMING SOON!

De voorbereidingen voor het volgende webinar over Starters & Dynamo’s is in volle gang. Houd onze HELLA Partner World nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en actuele data.