HELLA WEBINAR

Haal de kennis in huis!!

Informeren. Inspireren. Interactie.

HELLA is de “Workshop’s Friend“ – samen met de werkplaats zorgen we ervoor dat de voertuigen van klanten sneller weer de weg op kunnen.

 

In de huidige digitale wereld hebben we een nieuw format ontwikkeld: de HELLA webinars!

 

Onze gratis webinars van experts voor experts kun je gewoon thuis op je computer volgen. Via live chat kun je direct contact opnemen met onze professionals en met de andere deelnemers. Ook het stellen van persoonlijke vragen is mogelijk.

WEBINAR: UNIVERSELE VERLICHTING

Onze twee experts Pete en George nemen je mee in de wereld van de universele verlichting van HELLA! 


De nieuwste product-highlights op het gebied van verstralers, zwaailichten en werklampen worden gepresenteerd voor de HELLA-showtruck. Zoals altijd zijn er waardevolle tips en informatie om u te helpen voor elke toepassing het juiste product te vinden. 


U kunt de opname van het webinar nu hier bekijken.

 

WEBINAR: DIGITALIZATION OF LIGHT

In circa 15-20 minuten vertellen onze sprekers alles wat je moet weten over de digitalisering van voertuigverlichting. Van de geschiedenis, naar de huidige moderne verlichtingstechnieken, tot de innovaties van de toekomst. Wat betekent dit in de toekomst voor werkplaatsen en hoe kun je hier nu al op voorbereiden? We informeren je graag.

 

Je kunt de opname van het HELLA webinar "Digitalization of Light" hier terug kijken.

WEBINAR: ELECTRONICS OF TOMORROW

Elektronica is niet meer weg te denken uit voertuigen. In het HELLA webinar kijken we naar de megatrends in de automotive. We geven tips over hoe je als werkplaats kunt inspelen op deze spannende ontwikkelingen. We gaan in op onder meer radar technologie, de werking van de nieuwste elektronica onderdelen en de primeur op het gebied van diagnose stellen.

 

Je kunt de opanme van het HELLA webinar “Electronics of Tomorrow” hier terug kijken.

WEBINAR STARTERS & ALTERNATORS – COMING SOON!

De voorbereidingen voor het volgende webinar over Starters & Dynamo’s is in volle gang. Houd onze HELLA Partner World nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en actuele data.