Elektronica-expert

Baanbrekende innovaties voor de mobiliteit van de toekomst

Beleef met FORVIA HELLA een fascinerend inzicht in baanbrekende ontwikkelingen die de toekomst van mobiliteit vormgeven. Van visionaire verlichtingsconcepten tot baanbrekende rijhulpsystemen en elektronische oplossingen - FORVIA HELLA geeft vorm aan de megatrends van morgen en presenteert maatgevende innovaties.

Toekomstige trends in de automarkt: FORVIA HELLA geeft vorm aan verandering in de onafhankelijke onderdelenmarkt

De auto-industrie is volop in beweging, met een bijzondere focus op de onafhankelijke onderdelenmarkt. FORVIA HELLA is al aanwezig in elk tweede voertuig ter wereld en bepaalt met zes eigen bedrijfsdivisies de belangrijkste megatrends van de auto-industrie. HELLA, een essentieel onderdeel van het overkoepelende FORVIA-merk, vult dit aan met een hoog niveau aan expertise op het gebied van originele apparatuur voor elektronica en verlichting. Deze ontwikkelingen weerspiegelen de trend naar duurzame en autonome voertuigen. Er wordt een sterke groei voorspeld voor de automarkt in China in het bijzonder, terwijl elektrische voertuigen steeds belangrijker worden in Europa. Garages staan daarom voor de uitdaging om zich aan te passen aan nieuwe technologieën en veranderende marktomstandigheden. We ondersteunen garages met op maat gemaakte oplossingen en trainingen om hen optimaal voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst.

Hoogspanningsexpertise: Beam me up. De volgende dimensie in e-mobiliteit

De voertuigindustrie staat voor een grote transformatie, waarbij elektromobiliteit een sleutelrol speelt. Met zijn uitgebreide OE-expertise op het gebied van elektromobiliteit bevindt HELLA zich in een ideale positie om innovatieve oplossingen voor elektrische en hybride aandrijfvarianten aan te bieden. Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrificatie van voertuigen - van intelligente batterijsensoren tot complexe batterijmanagement- en vermogenselektronicasystemen - biedt HELLA doorslaggevende ondersteuning aan de onafhankelijke onderdelenmarkt. De focus ligt hier op het leveren van expertise en producten van hoge kwaliteit voor de uitdagingen van elektromobiliteit, terwijl tegelijkertijd het uitgebreide elektronica-assortiment een belangrijke bijdrage levert aan de omzet van de groep.

Klaar voor de e-mobiliteit

Autonoom rijden: wanneer fictie werkelijkheid wordt

De auto-industrie staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken: de automatisering van het autorijden. FORVIA HELLA geeft actief vorm aan deze megatrends. Als fabrikant van originele uitrusting lopen wij voorop bij de transformatie van mobiliteit. Op die manier leveren wij een beslissende bijdrage aan de toenemende autonomie van voertuigfuncties, die voor meer veiligheid en nog meer comfort in het wegverkeer kunnen zorgen. Dit gaat van assistentiesystemen die de functies van de bestuurder overnemen tot volledig autonome voertuigen waarin de bestuurder tot passagier wordt. Technologieën ontwikkelen zich voortdurend en de markt biedt al voertuigen met gedeeltelijke automatisering. HELLA vertrouwt op innovatieve radarsensoren en omgevingsdetectiesystemen om de veiligheid en efficiëntie te verhogen. Deze trend belooft niet alleen meer comfort, maar ook een duurzamer voertuiggebruik en meer verkeersveiligheid.

ADAS - De transformatie van de automobielindustrie

Digitalisering van licht 2.0: FORVIA HELLA revolutioneert autoverlichtingstechnologie

FORVIA HELLA presenteert baanbrekende verlichtingstechnologieën die gericht zijn op de megatrends in de auto-industrie, zoals elektrificatie, duurzaamheid, individualisering en autonoom rijden. HELLA stelt nieuwe normen met producten zoals het Front Phygital Shield, dat de voorkant van het voertuig opnieuw definieert, en het innovatieve Digital FlatLight, dat staat voor energie-efficiëntie en een hoog rendement. Een bijzonder hoogtepunt is de SSL | HD-technologie, die met pixels met een hoge resolutie veiligheid en gebruiksgemak garandeert. Deze vooruitgang in verlichtingstechnologie draagt bij aan een veiligere, efficiëntere en geïndividualiseerde mobiliteit. FORVIA HELLA geeft vorm aan de toekomst van het autorijden en brengt deze innovaties naar de aftermarket.

Garage van de toekomst: diensten, gegevens en uitrusting van HELLA en Hella Gutmann

De auto-industrie ontwikkelt zich razendsnel, vooral op het gebied van sensoren, ADAS-componenten en verlichting. De merken HELLA en Hella Gutmann bundelen hun expertise om garages optimaal voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Met nauwkeurige afsteltechnieken voor ADAS-componenten en innovatieve oplossingen voor verlichtingssystemen verhogen ze niet alleen de verkeersveiligheid, maar helpen ze garages ook om complexe reparatieprocessen efficiënt te beheren. Door technologische knowhow en praktische toepassing te combineren, bieden ze werkplaatsen uitgebreide diensten en apparatuur om aan de eisen van moderne voertuigen te voldoen.

Werkplaatsuitrusting