Stærk handelsorganisation
 
Produkter & serviceydelser

Kompetent partner for handel og værksteder

Varemærket HELLA står på eftermarkedet for et bredt og attraktivt produktsortiment, professionelt værkstedsudstyr og førsteklasses service fra én enkelt leverandør. Tilsammen udgør disse tre kernekompetencer konceptet HELLA Parts, Tools, Services.
Det uovertrufne reservedelssortiment (Parts) i topkvalitet med fremragende markedsdækning omfatter cirka 35.000 numre til grossister i reservedele samt frie værksteder. Det strækker sig over universel- og modelspecifikke dele og udstyr på områderne lys og lygter, bremser, elektrisk udstyr og elektronik.
Det omfatter HELLA originaldele til bilproducenter, specielle handelsprodukter af egen produktion samt produkter fra anerkendte reservedelsproducenter. Med denne opstilling er vi f.eks. nummer 1 inden for modelspecifikke lygter på det uafhængige reservedelsmarked med den største markedsdækning i hele Europa. Vi garanterer vores kunder en optimal disponibilitet og levering af varerne med vores verdensomspændende effektive logistiknetværk. Tilhørende online-tools hjælper dig med at spare tid og penge - takket være elektronisk bestilling, kontrol af disponibilitet, ordresporing og reklamationsafvikling.
Desuden tilbyder vi en omfattende kompetence på værkstedsområdet (Tools) fra én enkelt leverandør. På den måde kan vi hjælpe dig optimalt i hele værkstedsprocessen lige fra køretøjsidentifikation og fejldiagnose til reservedelsidentifikation og -bestilling, og positionere os på markedet som omfattende tilbyder af data, kontroludstyr, reservedele, undervisning og teknisk hotline. Dermed gør vi det muligt for værkstederne at foretage hurtig og sikker vedligeholdelse og reparationer.
Vores omfattende serviceudbud (Services) afrunder dette spektrum med teknisk kundeservice og attraktiv salgsstøtte, værkstedskoncepter samt professionel logistik.

08/11/2023