FORVIA - Faurecia og HELLA fusionerer

HELLA og Faurecia har siden februar 2022 opereret under det overordnede paraplybrand FORVIA. Sammen udgør de den syvende største underleverandør til bilindustrien på verdensplan. FORVIA fokuserer på teknologi, innovation og kundetilfredshed - og koncentrerer sig om områder med høj vækst, der er tilpasset megatrends i bilindustrien.

Den 7. største
underleverandør til bilindustrien på verdensplan
1 ud af 2
biler indeholder FORVIA-produkter
150.000
medarbejdere i hele verden

Lifecycle Solutions

En vigtig løftestang for bæredygtig mobilitet er at bevare køretøjernes værdi og forlænge deres levetid. På denne baggrund har vi dannet forretningsgruppen Lifecycle Solutions, som samler produktlinjerne Independent Aftermarket, Workshop Solutions og Special Applications.

 

Vores mål er at opbygge et holistisk økosystem på eftermarkedet inden for forretningsgruppen Lifecycle Solutions, der dækker hele proceskæden fra diagnosticering til distribution af reservedele og serviceydelser fra en enkelt kilde. På denne måde skaber vi ikke kun merværdi for alle involverede, men bidrager samtidig til ansvarlig brug af ressourcer og materialer.

 

Ud over det velkendte, omfattende HELLA-produktprogram kan også Faurecia-produktlinjerne fremover købes gennem HELLAs eftermarkedsorganisation - med alle de fordele, som HELLA tilbyder som værkstedets ven. HELLA-mærkerne bevares.

Hvem er FORVIA

FORVIA udvikler løsninger til sikker, bæredygtig, progressiv og individuel mobilitet. Med sine 6 divisioner og 24 produktlinjer kombinerer FORVIA de komplementære teknologiske og industrielle styrker fra Faurecia og HELLA. FORVIA stræber efter at blive den foretrukne innovations- og integrationspartner for OEM'er verden over.

Seating

Interiors

Clean Mobility

Electronics

Lighting

Lifecycle Solutions