Grossistens partner

PARTNER FOR GROSSISTLEDDET

HELLA er grossistleddets partner, som sætter turbo på forretningen og samtidig gør den mere enkel – med henblik på større effektivitet. Din dagligdag er kompliceret nok i forvejen, og derfor ser vi det som vores opgave og som en selvfølge at lette dit arbejde mest muligt. Hos os begynder det med uovertruffen leveringssikkerhed med avanceret logistik, via første klasses datamanagement og fortsætter - men slutter langtfra – med målrettet salgsstøtte.

GOD LOGISTIK GØR DET IKKE ALENE

HELLA tilbyder dig ikke blot et bredt program af højkvalitets produkter med stor leveringssikkerhed, fra reservedele, sliddele og karrosseridele via forbrugsmaterialer og tilbehør og til professionelt værkstedsdustyr. I kraft af optimal informationsstyring og fleksible logistikløsninger sikrer vi dig også, at vores produkter altid er til rådighed, når og hvor du har brug for dem.

VI GIVER DIG ET BREDT UDBUD

HELLA er langt mere end blot lys og lygter - hos os kan du få mere end 45.000 produkter. Vi giver dig professionelle løsninger til fejlfinding og klimaservice, så du kan udføre fagligt korrekte reparationer og service. Desuden tilbyder HELLA en første klasses teknisk service samt en fremragende logistik med stor fleksibilitet og høj leveringssikkerhed. Hos os får du det hele fra samme leverandør.

MANGE STÆRKE MÆRKER SIKRER DINE RESULTATER

HELLA har indgået en række stærke partnerskaber, således at du har en effektiv partner ved din side på alle områder. Det kan ikke undgå at give dig fordele:

 

  • HELLA PAGID Brake Systems: Det bedste af det bedste når det gælder bremser
  • HELLA GUTMANN Solutions: Proffen på værkstedsudstyr til fejlfinding på alle mærker, klimaservice samt kontrol- og indstillingsværktøj Dermed har du inkl. HELLA - en pioner på lys, lygter, elektrisk udstyr og elektronik - adgang til fire stærke mærker, som du og dine kunder kan stole på.

DATAMANAGEMENT - GANSKE ENKELT

Kravene til datamanagement vokser konstant. Dem opfylder vi – og mere end det. Med omfattende informationer om integration i de forskellige systemer, en første klasses forsyning med applikationsdata og krydsreferencer samt informationer, der øger værdien, så som marketingtekster og 360° illustrationer, der gør arbejdet endnu lettere. Dermed kan du nemt og fejlfrit finde de rette reservedele.

VI STÅR ALTID TIL RÅDIGHED

På vores online værkstedsportal HELLA TECH WORLD finder du tekniske informatioer, køretøjsspecifikke reparationsanvisninger, værkstedstip og online undervisning.

VI TAGER NÆRHED TIL MARKEDET BOGSTAVELIGT

Med mere end 100 års erfaring og mere end 125 filialer i mere end 35 lande er HELLA i ordets egentlige betydning altid tæt på kunderne og har en af de største handelsorganisationer til bilreservedele, fejlfinding og serviceydelser - også tæt på dig. Takket være denne markedsnærhed kan vi hurtigt opfange nye behov fra dig og dine kunder – og imødekomme dem endnu hurtigere. Vi ser frem til, at vi også må servicere dig i fremtiden!