Nieuwe HELLA werklampen van de S-serie: Precisie in serie

Wat maakt een product tot een hoogwaardig product? Wij bij HELLA weten het zeker: Het antwoord is deskundigheid, passie en productie op basis van technologische normen! Hoe zo'n "drieklank" er in de praktijk uit kan zien, laten onze nieuwe werklampen uit de S-serie voor landbouwmachines, bouwmachines, vorkheftrucks, vrachtwagens met aanhangwagens en gemeentevoertuigen zien. Precisie tot op de millimeter, jarenlange ervaring met verlichting en een flinke dosis productliefde smelten samen tot een perfecte verlichtingsoplossing voor gebruik op de weg en op de akker.

 

Om ervoor te zorgen dat wij u ook bij toenemende eisen in de automobielindustrie de gebruikelijke HELLA-kwaliteit kunnen bieden, investeren wij in Industrie 4.0-oplossingen zoals mens-machine-interactie: In onze vestiging in Großpetersdorf, Oostenrijk, produceren wij de S-serie op een halfautomatische productielijn. Op die manier optimaliseren wij onze productieprocessen en verhogen wij dus de productiviteit. Daardoor brengen wij uiteindelijk betrouwbare producten van OEM-kwaliteit op de markt die meer veiligheid bieden in moeilijke zichtomstandigheden.

S-serie: Werklampen met veel keuzemogelijkheden

Dankzij de ledtechnologie bieden de werklampen uit de S-serie een homogene verlichting met een kleurtemperatuur van ongeveer 6.500 kelvin, vergelijkbaar met daglicht. Vergeleken met halogeenapparaten scoort de S-serie met een hoog rendement. De geïntegreerde elektronica beschermt de lamp tegen ompolen en garandeert een constante helderheid, zelfs bij een schommelende bedrijfsspanning van 9 tot 33 V DC. De werklampen zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante, opbouw- en inbouwversies, en in verlichting voor dichtbij en veraf. De schijnwerpers uit de Modul 70 S-serie en de Power Beam S-serie zijn verkrijgbaar in een versie met 1.000 lumen en een met 1.850 lumen. Voor een extra vleugje individualiteit kunnen voertuigfabrikanten hun eigen bedrijfslogo in de reflector integreren.

 

Dankzij het universele en slanke ontwerp kunnen voertuigen gemakkelijk en snel worden omgebouwd van halogeen- naar ledtechnologie. De behuizing en ook de lens zijn gemaakt van speciale kunststoffen die tot een grote gewichtsvermindering leiden en tegelijkertijd zeer corrosiebestendig zijn. Het nieuwe ontwerp van de koelribben is niet alleen modern, maar zorgt ook voor een optimale warmteafvoer, waardoor het rendement en de levensduur van de werklampen worden verhoogd. Het geïntegreerde thermomanagementsysteem voorkomt tijdig het gevaar van oververhitting en dimt automatisch de werklamp.