HELLA Aftermarket: Dat zit allemaal in onze gele doos

19-11-2020

Bijvoorbeeld een verkoopassortiment van meer dan 35.000 artikelen op het gebied van verlichting, elektriciteit, elektronica en remsystemen - dit maakt ons een van de toppartners in de onafhankelijke automotive aftermarket in Europa!

 

Voor u combineren wij onze OE-competentie en productinnovaties met onze aftermarket-knowhow. Maar u hebt ook een groot aandeel in ons succes! Want hoewel uw dagelijkse werkzaamheden al complex genoeg zijn, krijgen we vaak waardevolle feedback. Dit wordt onderdeel van ons scheppingsproces en maakt ons beter. Samen zijn we een écht sterk team, waarvoor dank!

Welke sterke punten biedt HELLA Aftermarket u?

Naast onze passie voegen we veel service, diagnostische competentie en knowhow toe.

 

Wij ondersteunen u als onze handelspartner, vooral met efficiënt gegevensbeheer en ons moderne logistieke netwerk: zodat uw HELLA-levering op tijd aankomt, waar en wanneer u deze ook nodig heeft. Onze producten en diensten op de onafhankelijke aftermarket zijn gebaseerd op meer dan 120 jaar traditie en onze innovatieve geest op het gebied van verlichting en elektronica. Wanneer we in de OE-sector samenwerken met gerenommeerde voertuigfabrikanten om de megatrends van de toekomst vorm te geven, zoals elektrificatie, digitalisering, netwerken en autonoom rijden, kunt u van één ding verzekerd zijn: We hebben daarbij u in gedachten.

 

Laten we elkaar nieuwsgierig, zelfverzekerd en op de toekomst gericht blijven ontmoeten! En als we elkaar nog niet hebben ontmoet, dan kan ons partnerschap nu beginnen - met onze gele doos!

Het partnerschap begint met een gele doos.