ADPA-kwaliteitszegel - een sterk signaal voor partners van Hella Gutmann

Naast de onafhankelijke garages kunnen alle partners zich in het bijzonder ook over een speciale prijs verheugen: Om een eerlijke toegang tot zowel autogegevens als informatie mogelijk te maken, heeft de Europese vereniging van onafhankelijke uitgevers van autogegevens (ADPA) zich ten doel gesteld concurrerende voorwaarden te scheppen voor vrije uitgevers van gegevens. In dit kader hebben acht van de belangrijkste Europese bedrijven die autogegevens publiceren, een predicaat ontwikkeld. Dit nieuwe kwaliteitszegel is representatief voor het streven naar "een voortdurend gebruik van betrouwbare gegevensbronnen en -processen op Europees niveau", aldus de ADPA.

Hoogwaardige voertuiginformatie wordt steeds belangrijker

Tegen de achtergrond van de groeiende markt voor elektrische voertuigen en het aspect van toekomstgerichte netwerken voor auto's, worden allerlei diensten, van onderhoud tot reparatie, steeds complexer en veeleisender. Daarom worden de garages gemoderniseerd om de ontwikkeling bij te houden.

 

Ralf Pelkmann, voorzitter van de ADPA, merkt op: "Met het oog op de huidige en toekomstige ontwikkelingen en de steeds toenemende complexiteit van reparatie- en onderhoudsinformatie betreffende voertuigen, is een zeer hoge kwaliteitsnorm voor gegevenspublicatie belangrijker dan ooit - en al onze leden voldoen hieraan."

Wie krijgt het ADPA-kwaliteitszegel?

Om lid te worden van de vereniging, moet worden voldaan aan de zeer hoge eisen die door de ADPA worden gesteld. Alleen wie zich aan de strenge normen voor gegevensverwerving houdt, krijgt het kwaliteitszegel.

 

Hella Gutmann levert samen met de zeven andere houders van het kwaliteitszegel ook grote financiële en technische inspanningen - alleen op die manier kan de klant verzekerd zijn van een breed aanbod van garagediensten die zowel geloofwaardig als betrouwbaar zijn tot op het hoogste niveau.

Afbeelding: Hella Gutmann Solutions is een van de acht houders van het ADPA-keurmerk

Acht Europese bedrijven dragen het ADPA-kwaliteitszegel - waaronder Hella Gutmann Solutions

Kwaliteit heeft een naam - en draagt het zegel van goedkeuring van ADPA

Laten we samen blij zijn met deze onderscheiding en eraan werken om nog beter te worden door de autogegevens voor onze klanten te optimaliseren. Wij zien dit niet alleen als onze missie … dit is onze claim.

 

Wilt u meer weten over de European Association of Independent Car Data Publishers? Hier vindt u alle informatie over de ADPA: https://adpa.eu/