HELLA VALUEFIT BLADE verstralers

KING OF THE ROAD MET HELLA VALUEFIT BLADE

De nieuwe verstralers met opvallend positielicht geven elk voertuig de juiste uitstraling

HELLA VALUEFIT BLADE

Een opvallend statement op elk voertuig - op de weg of offroad

Krachtig in vermogen, sterk in uitstraling – dat zijn de sterke punten van de nieuwe HELLA VALUEFIT Blade verstralers . Het nieuwe aanbod is verkrijgbaar in 18 verschillende versies. Voor elk voertuig de juiste stijl. Verkrijgbaar in varianten van 7" en 9", rond of vierkant, met geringe inbouwdiepte voor een groot aantal montagemogelijkheden en met robuuste aluminium behuizing. Met wit positielicht voor gebruik als verstraler (ECE ref. 25 of 50) in het openbare wegverkeer of met oranje* positielicht voor gebruik in het terrein. Met de beproefde led-verlichtingstechnologie van HELLA. Alle verstralers zijn geschikt voor een nominale spanning van 12 V en 24 V en elektromagnetisch compatibel.

HELLA VALUEFIT BLADE - VERSTRALERS

Sterke uitstraling in chromen of zwarte behuizing. Rond of rechthoekig. Met wit of oranje* positielicht. Voor iedere smaak een stijl.

Met de HELLA VALUEFIT Blade verstralers breidt HELLA zijn omvangrijke assortiment universele verlichtingsproducten uit en komt daarmee tegemoet aan de vraag naar individuele, opvallende styling voor uw voertuig. Met deze serie introduceert HELLA voor het eerst ook verstralers met oranje positielicht. Dit biedt de trendbewuste offroad-doelgroep nieuwe mogelijkheden om het design van hun voertuig aan hun wensen aan te passen.


FLYER | HELLA VALUEFIT BLADE
Meer informatie >

De serie verstralers combineert een innovatief led-design met een messcherp contour van het positielicht. De verstralers met wit positielicht zijn trendy metgezellen op de openbare weg. Alle ronde en hoekige 7"- en 9"-varianten van de HELLA VALUEFIT Blade-serie zijn ook verkrijgbaar met een optioneel oranje* positielicht voor offroad-gebruik - voor een geheel eigen, in het oog springend voertuig. Maar niet alleen uniek in stijl, ook krachtig in performance.

BRIEFINFORMATIE | HELLA VALUEFIT BLADE
Meer informatie >
  • Uniek vormgegeven led-positielicht in wit of oranje
  • Met chromen designring of zwarte behuizing
  • Rond: 7" en 9", rechthoekig: 9"
  • Eerste HELLA VALUEFIT-serie met oranje positielicht
  • Aluminium behuizing en houder uit glasvezel

HELLA ValueFit Blade 9” chroom

Rond met wit positielicht

HELLA ValueFit Blade 9” chroom

Rond met oranje positielicht

HELLA ValueFit Blade 9” chroom

Rechthoekig met wit positielicht

HELLA ValueFit Blade 9” chroom

Rechthoekig met oranje positielicht

* Het ORANJE positielicht heeft geen ECE-goedkeuring: het gebruik kan volgens de plaatselijke voorschriften zijn beperkt tot gebruik buiten het wegverkeer.