Din traktor vil blive smaskforelsket
BACK
the-beauty-for-your-beast-traktor
hella-kled-rundumleuchte-landmaschine

Din traktor vil blive smaskforelsket

10/09/2019

Design OG robusthed til land- og skovbrugsmaskiner – en kombination, der vil passe rigtigt godt til dine „trækdyr“ på og uden for vejen! Navnet: K-LED Rebelution. Missionen: Sikkerhed via synlighed til landbruget – også under de mest krævende forhold og ved konstant brug …

 

En kombination, der gør indtryk i kraft af futuristisk design og gennemtænkte funktioner

Land- og skovbrugsmaskiner er ikke blot værktøjer – de er trofaste ledsagere i landbrugets dagligdag. Derfor har vi ikke bare konstrueret en afmærkningslygte til landbruget, men udviklet et design, der er dine maskiner værdigt.

Alle, der ser K-LED Rebelution, ser det straks: Denne afmærkningslygte er ikke blot et stykke design, den imponerer tillige med en række gennemtænkte funktioner. Den har intet glas, den gør indtryk i kraft af minimalistiske træk, som alligevel virker maksimalt.

•    Den særligt udviklede LED-teknologi i K-LED Rebelution gør det for første gang muligt at få et permanent synligt advarselssignal og roterende lysfunktion samtidig ¬–og desuden! – et endnu kraftigere, roterende signal. Resultat: En 360° advarselseffekt, som altid når frem til det menneskelige øje, men uden at blænde.
•    I varianten med blitzsignal udsender den 8 mm høje, cirkulære lysgiverflade et intensivt dobbelt-blitz signal, som i kraft af LED-EdgeLight-teknologien sikrer, at der ikke er nogen, der kan overse dig i mørket – hverken i marken eller på vejen.

 

Stilfuld: En ukompliceret helteskikkelse til de helt store maskiner

K-LED Rebelution er kompakt og let at montere på din maskine: Med en højde på kun cirka 60 mm og en diameter på 149 mm kan den i kraft af den samme hulafstand direkte erstatte alle fastmonterede versioner af HELLA-afmærkningslygter – perfekt til hurtig opgradering af dine landbrugsmaskiner. Også når det gælder vedligeholdelse er din K-LED Rebelution ukompliceret, dvs. faktisk vedligeholdelsesfri – også når du bruger den konstant på mark og vej.

Og hvis du er kommet til at ombytte tilslutningsledningerne? Er det ikke noget problem: sikringen mod polombytning beskytter din elektronik. Det kalder vi for „Fit & Forget“ løsningen.

Det diskret designede lygtehus, der som standard er sort, falder ubemærket ind i totalbilledet på dine landbrugsmaskiner. Rebelution gør ganske enkelt det, den skal, nemlig at henlede andre trafikanters opmærksomhed på dig, så din hverdag bliver mere sikker.

 

Yderligere highlights for K-LED Rebelution:


•    På grund af det solide, helt forseglede lygtehus af aluminium og polycarbonat er K-LED Rebelution ufølsom for slag fra grene, kraftige vibrationer samt ydre miljøpåvirkninger som støv og vand – selv rengøring med højtryksrenser er ikke noget problem. Dermed er den perfekt rustet til at møde kravene i landbruget.
•    K-LED Rebelution imponerer med et lavt energiforbrug. Højkvalitets LED'er og avanceret elektronik samt et beskedent strømforbrug sikrer, at den er fuldstændig elektromagnetisk forenelig og forstyrrer ikke andre signaler – og desuden skåner den batteriet i dit køretøj.
•    ECE-R65 og ECE-R10: det er nøgleord for land- og skovbrugsmaskiner. Naturligvis er K-LED Rebelution godkendt til brug på offentlig vej.

 

HELLA - en overbevisende partner for lys og lygter samt elektronik


Innovation i design og funktion – vores udviklingsfolk har forenet begge dele i K-LED Rebelution! I øvrigt ved at benytte EdgeLight-teknologien i optiske advarselssystemer. En teknologi, som oprindeligt kommer fra produktionen af baglygter.