Installationsmateriel
HELLA Agriculture
Installationsmateriel

INSTALLATIONSMATERIEL FRA HELLA: ALTID DEN RIGTIGE FORBINDELSE

Når det gælder installationsmateriel, kan HELLA tilbyde et omfattende sortiment, der opfylder alle krav, også i landbrugssegmentet. Det omfatter ikke blot sikringer og stikforbindelser, men også et stort antal ledninger, ledningssamlere og isolerings- og fastgørelsesmaterialer. Vores omfattende program afrundes af en række andre artikler – fra påhængs-tilkoblingsenheder via batterikabelsko og til spændebånd.
Da elektriske installationer ikke kan etableres uden det rette værktøj, har HELLA også her de rigtige løsninger. Vores krympe- og frigørelsesværktøjer samt værktøjssæt tilfredsstiller selv kræsne professionelles krav. 

11/26/2018

  • Installationsmateriel fra HELLA

HELLA tilbyder et omfattende udvalg af Superseal-materiel – samt de nødvendige krympe- og frigørelsesværktøjer til installation. HELLA Supersesl-stikforbindelser opfylder forskrifterne i IEC 529 samt DIN ISO 40050, og de er af IP-klasse 67, hvilket garanterer maksimal beskyttelse mod indtrængen af vand og støv. I kraft af udformningen er disse forbindelser særdeles velegnede alle steder, hvor andre forbindelsessystemer svigter på grund af ugunstige tryk- eller fugtforhold. Du finder en detaljeret trin-for-trin vejledning om korrekt krympning i vores brochure– eller i vores illustrative videoklip.

04/01/2016
  • Superseal stikforbindelser

ABS/EBS stikforbindelserne hhv. -systemerne iht. ISO 7638-1 / ISO 7638-2 anvendes til næsten alle erhvervskøretøjer med ABS /EBS-system. Også på dette felt kan HELLA tilbyde et omfattende produktprogram. Alle produkter opfylder de høje krav til moderne anhængerstikforbindelser iht. ISO 4091 og gør indtryk i kraft af den enkle montering. Højkvalitets lamelkabelsko med krympe-tilslutning giver sikre forbindelser - især i kombination med de rigtige HELLA krympeværktøjer. Du finder en detaljeret trin-for-trin vejledning om korrekt krympning af ABS/ABS-stikforbindelser i vores brochure – eller du kan blot se på vores illustrative videoklip.

04/01/2016
  • ABS/EBS-systemer

Konstruktionen af HELLA-DEUTSCH-stikforbindelser i „DT-serien“ forener materialer af høj kvalitet til et forbindelsessystem, der udmærker sig ved både pålidelighed og enkel betjening. En miljøforsegling giver maksimal beskyttelse mod eksterne påvirkninger. HELLA DT-forbindelserne er særdeles smidige også ved meget høje og meget lave temperaturer, og de er ekstremt modstandsdygtige mod slag og vibrationer. I kraft af disse egenskaber egner programmet sig især til anvendelser, hvor der konstant kræves en høj ydeevne og minimal fejlfrekvens trods krævende omgivende forhold.
Naturligvis leverer HELLA også de rigtige krympe-værktøjer til DT-stik - og giver dig samtidig også den rigtige trin-for-trin vejledning. Vejledningen kan du finde både i vores brochure og i vores videoklip.

04/01/2016
  • HELLA DEUTSCH-stikforbindelser „DT-Serie“
  • Print
TOP-TEMAER
02/22/2016
LIGHTSHOW BROCHURE
Her får du detaljerede produktinformationer

Vores produkter til landmanden!