Tilbehør & reservedele
HELLA har de rigtige løsninger til lys og lygter til landbruget
Tilbehør & reservedele

Kvalitet, der betaler sig – tilbehør og reservedele fra HELLA

Lange arbejdstider, støv, fugtighed, hede, vibrationer – driftsforholdene i land- og skovbrug er hårde og krævende, og kravene til det materiel, der benyttes, er tilsvarende høje. Det gælder ikke mindst tilbehør og reservedele som elektronikkomponenter, pærer og viskerblade for blot at nævne nogle få. Disse komponenter arbejder ofte i det skjulte uden at gøre sig bemærkede, men de spiller ikke desto mindre en vigtig rolle for driftsikkerheden af de benyttede køretøjer og maskiner.

 • Tilbehør & reservedele

I arbejdet med tunge køretøjer og  maskiner i land- og skovbrug er sikkerhedsaspektet af afgørende betydning. Andre trafikanter skal advares i god tid og især tydeligt om køretøjer, der nærmer sig eller bakker – ikke blot visuelt, men også akustisk. Brug derfor horn og bakalarmer fra HELLA – for de har en lang tradition hos os. Vi har udviklet og produceret akustiske signalgivere i næsten 100 år. Få gavn af vores erfaringer, og vælg det rette produkt til formålet fra vores brede produktprogram.
Du kan finde detaljerede informationer om de enkelte varianter i vores brochure over horn og fanfarehorn.

03/04/2016
 • Akustiske advarselssignaler fra HELLA - se hele produktprogrammet!

Afbrydere og kontakter benyttes til en lang række funktioner mange steder i køretøjerne. HELLA tilbyder et omfattende program af modulkontakter – mange af dem specielt konstrueret til brug i land- og skovbrugsmaskiner som for eksempel den nye, vandtætte serie 3100.
Yderligere informationer og en oversigt over de enkelte serier finder du i vores brochure over modulkontakter.

03/04/2016
 • HELLA modulkontakter - alsidige kontaktmuligheder med et tiltalende design

De køretøjer og maskiner, der benyttes i landbrug og skovbrug, repræsenterer i reglen meget store investeringer. Tyveri kan derfor hurtigt medføre store økonomiske skader – risikoen for afsavn ikke at forglemme. Derfor bør du altid beskytte dine køretøjer mod uberettiget brug. Den nye elektroniske og fuldt integrerede startspærre fra HELLA er ideelt egnet hertil - certificeret af Kraftfahrt-Bundesamt (KBA). Den kan ikke ses af uvedkommende, og den vanskeliggør dermed tyveri. Sats på det sikre – med en startspærre fra HELLA.
Du kan få nærmere informationer og tekniske data i produktinformation om startspærre.

03/04/2016
 • Elektronisk startspærre fra HELLA til land- og skovbrugsmaskiner

Tændings- og startkontakter er uundværlige komponenter ved brugen af køretøjer og maskiner af enhver art, og dem må du ikke spare på – for et svigt medfører i reglen, at køretøjet ikke kan bruges.

02/22/2016
 • Pålidelige og med lang levetid - tændingslåse og startkontakter fra HELLA

En batterihovedafbryder opfylder en vigtig sikkerhedsfunktion, idet den giver effektiv beskyttelse mod både tyveri og brandfare ved ulykker og fejl i køretøjet. Især for land- og skovbrugsmaskiner giver hovedafbryderen et vigtigt bidrag til driftsikkerheden, for den kan evt. medvirke til, at lange stilstandstider undgås. HELLA har lang erfaring med udvikling og produktion af batterihovedafbrydere og giver dig den sædvanlige høje kvalitet og funktionssikkerhed. Derfor skal du også her satse på originalen – for der er ikke noget mere ærgerligt end defekter og stilstand som følge af dårlige komponenter.
Du får yderligere tekniske informationer og en produktoversigt i vores produktinformation om batterihovedafbrydere.

03/04/2016
 • HELLA batterihovedafbrydere - høj funktionssikkerhed og kvalitet

Man tænker i reglen ikke meget på glødepærer – man regner ganske enkelt med, at de virker. Defekter kan dog hurtigt medføre ærgerlig stilstand, som det fremgår af ordsproget „lille årsag, stor virkning“. Det kan medføre store økonomiske skader i netop kommercielle brancher som land- og skovbrug. Så er det godt at have den rette reservedel ved hånden – og endnu bedre, når den er fra HELLA. For vi er eksperter i udvikling af elektriske pærer. Med vores uovertrufne kombination af effekt og kvalitet er du altid på rette vej, inklusive større lysstyrke og sikkerhed. Vores innovative glødepære-konfigurator hjælper dig med at finde de rette glødepærer til dit køretøj og dine behov. Du kan få et overblik over vores omfattende pæresortiment i vores glødepære-brochure.

03/04/2016
 • Glødepærer fra din lysekspert - HELLA

Viskerblade er små tekniske mesterværker. I løbet af deres levetid tørrer de flere tusind liter vand af forruden. De skal klare tågestriber lige så sikkert som sne, is, insekter eller vandsprøjt fra køretøjet foran. Det er hårdt arbejde og en god grund til at vælge viskerblade fra HELLA, når de skal udskiftes. For især i det daglige arbejde i land- og skovbruget er et godt udsyn afgørende vigtigt – og dårlige viskerblade kan have alvorlige følger. Brug derfor viskerblade af høj kvalitet fra HELLA. Selv om de er små, yder de et væsentligt bidrag til trafiksikkerheden. Du finder de rigtige viskerblade til dit køretøj, nemt og bekvemt med vores viskerblad-konfigurator. Du kan desuden finde flere informationer og en sortimentsoversigt i vores viskerblad-brochure.

03/04/2016
 • Små tekniske mesterværker - viskerblade fra HELLA

Spejle er en uundværlig hjælp ved rangering og manøvrering med store og uoverskuelige køretøjer som dem, der benyttes i land- og skovbrug. Kun med hjælp af spejlene kan de tunge køretøjer styres helt præcist – for din egen og andre trafikanters skyld. HELLA har et omfattende, køretøjsspecifikt program af spejle til erhvervskøretøjer. Her er det ikke tilstrækkeligt med et bredt program med stor dækning. Vi lægger også særlig vægt på kvaliteten. HELLA-spejle skal opfylde de strengeste kvalitetskrav under udvikling og produktion. Spejlene testes til grænsen af deres ydeevne under de mest ekstreme betingelser. Sådan sikrer vi, at der kun benyttes materialer af høj kvalitet, der opfylder de hårde krav. Du kan også stole på den gennemtestede HELLA-kvalitet, når du vælger spejle!

02/22/2016
 • Køretøjsspecifikke spejle i den sædvanlige høje HELLA-kvalitet

Når det gælder elektrisk installationsmateriel kan HELLA tilbyde et omfattende sortiment, der opfylder alle krav, også i lastbilsegmentet. Det omfatter ikke blot sikringer og stikforbindelser, men også et stort antal ledninger, ledningssamlere og isolerings- og fastgørelsesmaterialer. Vores omfattende program afrundes af en række andre artikler – fra påhængs-tilkoblingsenheder via batterikabelsko og til spændebånd.
Da elektriske installationer ikke kan etableres uden det rette værktøj, har HELLA også her de rigtige løsninger. Vores krympe- og frigørelsesværktøjer samt værktøjssæt tilfredsstiller selv kræsne professionelles krav.

02/22/2016
 • INSTALLATIONSMATERIEL FRA HELLA: ALTID DEN RIGTIGE FORBINDELSE

Selv de bedste køretøjskomponenter er ikke til megen nytte uden det rigtige installationsmateriel. Hvis man træffer det forkerte valg, kan det have ødelæggende følger – fra defekter i de installerede komponenter og til brand i ledningsnettet, med uoverskuelige følger. Specielt på kostbare maskiner kan skaderne hurtigt løbe op i meget store beløb. Derfor skal du altid bruge produkter af høj kvalitet – som dem fra HELLA. Vi tilbyder et omfattende program af installationsmateriel. Både som reservedele og til montering af ekstraforbrugere i forbindelse med lys, el og elektronik.

02/22/2016
 • Kvalitet helt ned i detaljen - elektrisk udstyr og installationsmateriel fra HELLA til køretøjer

For virkelig at få fuldt udbytte af arbejdslygter skal de være fastgjort korrekt og solidt på køretøjet. Kun dermed kan det sikres, at lygterne bliver siddende sikkert på køretøjet, også ved store belastninger og vibrationer, således at arbejdsområdet altid er optimalt oplyst. Hvis man sparer på monteringsmateriellet, kan det medføre, at holdere knækker af og andre ærgerlige fejl. I værste fald kan arbejdslygterne selv tage skade.
Derfor skal du også bruge gennemprøvet HELLA-kvalitet til det, der anses for blot at være småting – vi har et stort program af forskellige holdere og beslag!

 

02/22/2016
 • Beslag - tilbehør til Hella arbejdslygter

Et stærkt produktprogram og fremragende ekspertise på serviceområdet. Det er grundpillerne for termokontrol-eksperterne Behr Hella Service. Dermed kan vi tilbyde et bredt program af løsninger til kølesystemer og klimaanlæg, også til landbrugs- og entreprenørmaskiner. Du kan finde detaljerede informationer og en programoversigt i vores E-paper.

 

02/22/2016
 • Oplev termokontrol fra Behr Hella Service til landbrugs- og entreprenørmaskiner
 • Print
TOP-TEMAER
02/22/2016