Hyundai i 20 - Fejlkode C1603 Utilstrækkelig servohjælp

Datablad
ProducentHyundai
Modeli 20
FejlkodeC1603
Årgang2009-2015
SymptomFejlkode C1603 - Utilstrækkelig servohjælp eller træg servostyring

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Træg servostyring ved Hyundai i 20 - fejlkode C1603 vises

Hvis den elektriske servostyring i ovennævnte biler er træg eller servohjælpen er utilstrækkelig, så kan fejlhukommelsen for servostyringsstyreenheden udlæses først. Hvis fejlkoden C1603 (termisk overbelastningsikring aktiveret) er gemt her, er en overbelastning af servostyringens elektriske motor en mulig årsag. Dette kan udløses ved at holde styretøjet permanent ved styringsstoppet. Dette aktiverer overophedningsbeskyttelsen, hvilket betyder, at servohjælpen kun arbejder i begrænset omfang.

 

For at afhjælpe dette bør fejlkoden slettes, og styretøjet bør anvendes på en sådan måde, at det ikke permanent anvendes ved fuld udslagsvinkel.

 

Denne information kan eventuelt også gælde bilmodeller.

Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.