Hyundai Tucson - Motorhjelmen åbner under kørsel / Advarselslampen for motorhjelmen lyser ikke

Datablad
ProducentHyundai
ModelTucson (TL)
Årgang2015 - 2020
SymptomMotorhjelmens lås er defekt / advarselslampen for motorhjelmen lyser ikke

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Advarselslampen for motorhjelmen lyser ikke / motorhjelmslåsen er defekt

Der kan opstå to fejl i forbindelse med motorhjelmslåsen på ovennævnte køretøjer:

Da sikkerhedskrogen kan løsne sig fra krogbeslaget under kørslen, kan det ske, at motorhjelmen åbnes pludseligt. Køretøjer, der er bygget mellem 2015 og marts 2016, er berørt. Problemet afhjælpes ved at montere en ændret motorhjelmslås.

En anden fejl, der kan opstå, vedrører funktionen af motorhjelmens advarselslampe. Den lyser ikke på nogle køretøjer, selv om motorhjelmen er åben eller ikke korrekt låst. I dette tilfælde kan en softwareopdatering af instrumentmodulet afhjælpe situationen. Det er tilrådeligt at kontakte et Hyundai-værksted hertil.


Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.