Tilbehør
 

TILBEHØR

Når det drejer sig om tilbehør, er HELLA altid den rigtige partner. HELLA's store kompetence inden for belysning afspejles i de mange forskellige innovationer, som er blevet præsenteret de sidste mange år. Med det brede program inden for sikkerhedslygter, baklygter og arbejdslygter, kørelyslygter, advarselslygter og loftslys samt sidemarkeringslygter og slingrelygter er HELLA en af de førende udbydere på markedet. Samtidig gør HELLA i stadig højere grad brug af højkvalitets-LED-teknologien.

10/14/2015

Sikkerhedslygter

Mere lys Naturligvis! Skal vi gøre nat til dag? Vil du også kunne se vejbanen tydeligt, når vejret er dårligt? HELLA's sikkerhedslygter er absolutte highlights med deres store ydeevne, og samtidig er de næsten legendariske. Det siger ikke så lidt om lygter, som HELLA konsekvent udvikler for at forbedre sikkerheden:

  • Fjernlyslygter til optimal belysning af kørebanen.
  • Tågeforlygter til bred belysning af nærområdet.

Ikke til at overse - takket være positionslyset giver HELLA's sikkerhedslygter ekstra sikkerhed. Samtidig er dette højteknologiske produkt utroligt robust og modstandsdygtigt. HELLA's top-varianter giver et optimum af lys og holdbarhed og fås som halogen, xenon og naturligvis fuld-LED-sikkerhedslygter. Du kan i øvrigt få et komplet overblik i HELLA's online-katalog.

Til katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

Til Eliver-Tool

Til microsite Offroad

Til microsite Truck

01/27/2017
 
 

Kørelyslygter

Har du tænkt på, at du med sikkerhed kan blive en trendsætter inden for design og styling? Det har HELLA. HELLA's kørelyslygter har ganske enkelt det hele: Højtudviklet teknologi lige fra standard til LED, lavt energiforbrug, enkel montage og en frihed i formgivningen, som gør sikkerheden til en helt individuel styrke. Uanset om der er tale om en perfekt designet indbygning eller blot en eftermontering - HELLA's kørelyslygter vækker under alle omstændigheder opsigt. Det er svært at dæmpe begejstringen, men se selv: I HELLA's online-katalog kan du klikke dig frem til din egen, optimale løsning, når det gælder HELLA kørelyslygter.

Til katalog over universaldele

Til microsite Kørelys

08/19/2016
 
 

Optiske advarselssystemer og advarselslygter

Ved redningsarbejde er det kvaliteten, der tæller. Med HELLA's optiske advarselssystemer i OWS-serien, signalsystemerne i RTK-serien og advarselslygter realiserer HELLA konsekvent alt det, som gør HELLA til noget helt særligt. Roterende advarselslygter, blinkende advarselslygter, advarselslygter - her kombinerer HELLA's specialister top-teknologi med ekstrem modstandsdygtighed. Resultatet er højkvalitets xenon- eller LED-teknologi, avanceret teknik med roterende spejle, som uden problemer modstår selv de hårdeste forhold og permanent brug. Med HELLA kan du være helt sikker på, at man bliver opmærksom på dig.

Til katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

Til Eliver-Tool

01/27/2017
 
 

Arbejdslygter

Godt lys er på mange områder det daglige værktøj. Derfor er HELLA arbejdslygter altid det foretrukne valg, når det gælder:

  • Belysning af store områder ved markarbejde.
  • Optimal belysning af nærområdet eller langtrækkende belysning på byggepladsen eller ved rangering på området.

Du kan ganske enkelt forbedre koncentrationsevnen ved at sørge for optimale lysforhold på arbejdsområdet. Med LED, xenon og halogen kan du også i mørke betjene store maskiner helt præcist - en investering, der betaler sig.

Informationer om produkter og teknologier

Til katalog over universaldele

Til microsite Truck

Til Eliver-Tool 

Til HELLA VALUEFIT 

08/19/2016
 
 

Upgrade lygter

Som ved højlys dag - det er HELLA's ideal, når vi udvikler vores lygter. Resultatet er altid innovationer inden for lygter, som gør det endnu mere sikkert at køre om natten eller i dårligt vejr. Upgrade lygter med celis-lysteknologi, xenon-nærlys eller dynamisk kurvelys. For alle bilister betyder HELLA's produktudviklinger til eftermontering ganske enkelt større sikkerhed. Desuden er det designmæssigt en opgradering af dit køretøj, som dermed kommer til at se meget nyere ud.

Til katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

Til microsite Tuning

01/27/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLAONLINE
Få adgang til HELLA A/S’s webkatalog.
Brugernavn: demo
Adgangskode: demo
mere
HELLAONLINE
 
06/14/2016
HELLA TECH WORLD - for værksteder
Gør brug af fordelene i HELLA TECH WORLD ! Med aktuelle, tekniske informationer og praktiske tips yder vi dig som værksted professionel hjælp.
Til HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
10/14/2015
Eliver
Test lysfordelingen for HELLA's arbejdslygter!
mere
Eliver
 
02/22/2016
Katalog over universaldele

Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til din bil.

Universalteile
 
08/09/2016
HELLA VALUEFIT
Her kan du finde alle relevante informationer om HELLA VALUEFIT: Hella-kvalitet til en god pris.
meer
HELLA Valuefit
 
04/26/2016