Erhvervskøretøjer
 
Produkter og serviceydelser

Topteknologi og kvalitet opfylder professionelle krav

Til erhvervskøretøjer tilbyder HELLA både standardprodukter og køretøjsspecifikke, nyudviklede produkter. Dermed drager kunderne nytte af teknologi og knowhow fra masseproduktionen af personbiler. Til belysning kan kunden kan vælge mellem halogen, xenon og LED-teknologi og vælge ud fra et bredt sortiment af elektriske og elektroniske komponenter. Fælles for alle produkterne er, at de, hvad kvalitet og ydelse angår, er optimeret til de professionelle krav, der stilles ved erhvervsmæssig anvendelse - f.eks.er de særdeles robuste samt temperatur- og vibrationsbestandige. Alt dette betaler sig i form af lang levetid og god økonomi.    

HELLA supporterer projekter i hele verden.. HELLA's kompetencer inden for teknologi og individuel rådgivning af kunderne har gjort, at HELLA er markedsførende i Europa inden for udstyr til politibiler med optiske/akustiske advarselssystemer. Også inden for LED-teknologien er HELLA førende og kan tilbyde et LED-produkt til ethvert anvendelsesområde.

10/14/2015
1
FE_Nutzfahrzeuge_Truck160x80px

Truck

Lys- og elektroniksystemer - både i bredden af udbudet og individuelt til kunderne. Din virksomhed er sikkerhed og punklighed - pålidelige produkter er vores svar.

mere
FE_Nutzfahrzeuge_Trailer160x80px

Trailer

Belysnings- og ledningssystemer. Optimalt lysudbytte og lang levetid. Tids- og omkostningseffektivitet i kraft af hurtig, ukompliceret montering.

mere
FE_Nutzfahrzeuge_Land_Bau_ForstmaschinenV2

Landbrugs-, anlægs- og skovbrugsmaskiner samt gaffeltrucks

Perfekt lydudstyr i kraft af høje præstationer: stabilitet og vibrationsmodstand, lang levetid, høj forrentning - vores sortiment opfylder disse krav fuldt ud.

mere
 
12/10/2014
1
FE_Nutzfahrzeuge_Einsatzwagen

Udryknings­køretøjer

HELLA går ikke på kompromis, når det gælder sikkerhed og slet ikke, når det gælder udstyr til redningskøretøjer. Her kan du finde systemløsninger til alverdens forskellige køretøjer.

mere
FE_Nutzfahrzeuge_Kommunal_Sonderaufbauten

Køretøjer til offentlig brug og specialkøretøjer

Den bedste kvalitet giver pålidelig og konstant brug, effektiv advarselseffekt for andre trafikanter og ens egen sikkerhed i trafikken. Modularitet og stort produktudvalg.

mere
FE_Nutzfahrzeuge_Stadt_Reisebusse

Bybusser og turistbusser

Belysningskonceptet indebærer stor designfrihed i valget af materialer, former og farver. Modullygtekonceptet giver lysteknisk individualitet.

mere
 
02/10/2016
Construction_teaser

Construction

Optimale løsninger til byggebranchen! På vores microsite finder du et udvalg af belysningsprodukter samt gennemtænkte el- og elektronikløsninger.

mere
 
07/27/2016 12:29
 
 
 
HELLAONLINE
Få adgang til HELLA A/S’s webkatalog.
Brugernavn: demo
Adgangskode: demo
mere
HELLAONLINE
 
06/14/2016
Eliver

Test HELLA's arbejdslygter!


mere
ELIVER
 
02/22/2016
Katalog over universaldele

Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til din bil.

Universalteile
 
08/09/2016
Modulkontakt-konfigurator
Du kan konfigurere dine egne kontakter - med HELLA's modulkontakt-konfigurator. mere
Konfigurieren Sie Ihre Schalter - mit dem HELLA Modulschalterkonfigurator
 
10/14/2015