Sliddele
 

Bremsen i et nyt lys

HELLA PAGID tilbyder et omfattende sortiment til bremsesystemer - med fremragende teknologi, der opfylder de højeste krav. Ud over bremsebelægninger til skivebremser, bremsebakker og bremsetromler suppleres produktsortimentet løbende og tilpasses kundernes krav. HELLA PAGID er en af de førende leverandører af bremsesystemer til det frie eftermarked. HELLA har årtiers erfaring som leverandør af originaldele, og som en af de største handelsorganisationer i verden har HELLA stor kompetence inden for salg. Desuden tilbyder HELLA et stort udvalg af sliddele som f.eks. et omfattende sortiment af glødepærer, vinduesviskere og meget mere.

06/29/2020

Bremsesystemer

Uanset om det er en lille bybil eller en gigant med masser af hestekræfter - bremsebelægninger fra HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS giver den optimale kombination af sikkerhed, holdbarhed og stor bremsekomfort til alle slags køretøjer. Det er det store antal godkendelser af originaludstyr på verdensplan et tydeligt bevis på. For at kunne opfylde kundernes behov så optimalt som muligt udvider HELLA konstant produktprogrammet. Siden andet kvartal i 2013 har HELLA tilbudt produkter til bremser og et bredt udvalg af værkstedsudstyr til værksteder og grossister. HELLA's eksperter tilbyder værkstederne førsteklasses, teknisk service og salgssupport. HELLA er en stærk og pålidelig partner, der understøtter forhandlere og værksteder med professionelle kurser, teknisk hotline og tekniske informationer fra praktikere til praktikere. Målrettet og professionel salgssupport samt attraktive værkstedskoncepter er også en del af HELLA's service.

Til hjemmesiden for HELLA's Joint ventures

04/21/2016
 
 

Glødepærer

Under kørslen er optimale synsforhold det vigtigste. En afgørende faktor er lyskilderne, der skal fungere absolut pålideligt. HELLA har her altid den rigtige teknologi - derfor har HELLA et omfattende sortiment af glødepærer:

  • Xenon: for større ydelse
  • Performance: for mere lys
  • Design: for større krav
  • Lifetime: for længere levetid
  • High Wattage: ekstra til de professionelle
  • Standard: for bedre økonomi

Samtidig yder alle vores glødepærer, lige fra standard-udgaven til xenon, altid maksimal ydelse. Den, der sætter sikkerhed i højsædet, kan altid til sin bil finde en usædvanlig høj og gennemprøvet kvalitet hos HELLA. Hvilke af vores innovative udviklinger vil du prioritere til dine kunder? I alle tilfælde sikrer HELLA sikkerhed og høj kundetilfredshed.

Til Katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

Til Konfigurator

01/27/2017
 
 

Viskerblade

Her er kvaliteten i fokus! For at give kunderne frit udsyn i lang tid har HELLA lagt megen højteknologi ind i viskerbladene. Højkvalitetsbelægningen med nano-grafitpartikler reducerer friktionen mellem viskerbladet og ruden betydeligt. Resultatet er en jævn og rolig bevægelse - kombineret med lang levetid! Frit udsyn for alle: Til personbiler, transportere, landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner, erhvervskøretøjer og busser har HELLA et bredt sortiment af køretøjsspecifikke og universelle viskerblade. Sikkerhed - er for HELLA altid et spørgsmål om teknik.

Til HELLA online-katalog

Til Konfigurator

01/27/2017
 
 

Tændspoler

HELLA's tændspole-program omfatter over 80 varianter, og det udvides løbende. Det drejer sig her om tændspoler til statisk højspænding (RUV), hvor styringen udelukkende foregår elektronisk - der kræves ikke længere nogen bevægelige dele. Lignende udstyr findes i alle moderne køretøjer med benzinmotorer.

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLAONLINE
Få adgang til HELLA A/S’s webkatalog.
Brugernavn: demo
Adgangskode: demo
mere
HELLAONLINE
 
06/14/2016
HELLA TECH WORLD - for værksteder
Gør brug af fordelene i HELLA TECH WORLD ! Med aktuelle, tekniske informationer og praktiske tips yder vi dig som værksted professionel hjælp.
Til HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
10/14/2015
Eliver
Test lysfordelingen for HELLA's arbejdslygter!
mere
Eliver
 
02/22/2016
Katalog over universaldele

Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til din bil.

Universalteile
 
08/09/2016