Effektiv elektronik
 
Produkter og serviceydelser

Udbyder af løsninger inden for elektronik.

Medens opstarten for HELLA var lyselektronik, er HELLA i dag en bredt dækkende og kompetent partner, når det gælder elektronik i biler, og HELLA arbejder med de centrale temaer i automobilindustrien: Større energieffektivitet, minimering af CO2-emissionerne og forøgelse af sikkerhed og komfort. I den forbindelse kan HELLA tilbyde en lang række innovative elektronikløsninger som f.eks. den intelligente batterisensor til effektiv energistyring og vognbaneskift-assistenten på basis af 24 GHz-radarsensorer, der øger kørekomforten og sikkerheden. Her kan du få mere at vide om udvalgte, innovative løsninger inden for elektronik:

10/14/2015

Effektiv energistyring

HELLA er den førende i verden inden for elektroniske mikrohybrid-komponenter. De omfatter den intelligente batterisensor (IBS), som er hjertet i køretøjets energistyring, og som allerede anvendes af talrige bilproducenter. Det samme gælder spændingsstabilisatorer, som anvendes i forbindelse med start-stop-funktionen.
Med højeffekt-DC/DC-omformere, 48 V/12 V-omformere og energilagringsmoduler kan HELLA levere de nødvendige komponenter til kommende ledningsnet-topologier, der muliggør funktioner som friløb og energigenvinding (rekuperation).
Programmet afrundes med produkter som skalerbare batteristyringssystemer, overvågning af isolering, ladeomformere og højspændingsomformere - de baner vejen for elektrisk mobilitet.

 
10/14/2015

Kørekomfort og -sikkerhed

HELLA tilbyder et stort antal løsninger mht. kørekomfort lige fra sædestyring og konventionelle nøgler med trådløs fjernbetjening til "Passive Entry/Go" systemer. Dem vil HELLA supplere med et udbud af attraktive førerassistent-systemer og samtidig forbedre sikkerheden. Det mest succerige produkt med foreløbig flere end 3 mio. solgte enheder er vognbaneskift-assistenten på grundlag af 24 GHz-radarsensorer. Den overvåger permanent området bag køretøjet og advarer i forbindelse med overhaling eller vognbaneskift føreren mod køretøjer, der nærmer sig bagfra i vognbanen ved siden af. Ligeledes baseret på 24 GHz-radarsensorer er den fremadrettede „afstandsalarm“, som advarer føreren, hvis sikkerhedsafstanden ikke overholdes, men den griber dog ikke selvstændigt ind i drivlinen.

 
10/14/2015
 
09/16/2010
 
 
 
Link

Her kan du få mere at vide om HELLA's omfattende elektronik kompetence.

Teaser_Elektronik
 
10/14/2015