Karrosseridele
 

KARROSSERIENLE

HELLA er med den største markedsdækning nummer 1 på det frie eftermarked for modelspecifikke lygter. I kraft af HELLA's innovationsevner, som gør os stadig mere attraktive også for bilindustriens volumenmodeller, fortsætter HELLA med at udvide programmet med forlygter, andre lygter og interiørbelysning. Produkternes funktionssikkerhed, præcise pasform og levetid garanteres af „HELLA's OE-kvalitet“. Men også HELLA's attraktive udvalg af spejle kan man være stolt af.

10/14/2015

Forlygter

Som på den lyseste dag - det er idealet, når HELLA udvikker nye lygter. Resultatet er igen og igen innovationer inden for køretøjsbelysning, som gør det endnu mere sikkert at køre om natten eller i dårligt vejr: Dynamisk kurvelys, det adaptive frontbelysningssystem AFS, drejelys, halogen, xenon. HELLA's udviklingsresultater betyder ganske enkelt mere sikkerhed for alle bilister. Derfor tilbyder HELLA et stort udvalg af modelspecifikke og universelle forlygter, fjernlyslygter og tågelygter. For dig har HELLA sat milepæle inden for lys.

Til Katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 

Lygter

Kommunikation med lysets hastighed. I trafikken foregår forståelsen ofte vha. lyssignaler. Pålidelige lygter fra HELLA er uundværlige for trafiksikkerheden. Fra baglygter og sidemarkeringslygter til tydelig visning af position, stop- og blinklys for sikkerheden i tæt trafik og til slingrelygter, som helt tydeligt gør opmærksom på din størrelse - hos HELLA finder du den optimale løsning til et hvilket som helst køretøj, form og funktion. Og hvis det optimale er et spørgsmål om teknik: Selvfølgelig kan du også finde et stort udvalg af glødepære- og LED-varianter i HELLA's online-katalog.

Til katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 

Loftslys

Når HELLA siger, at de vil sprede lys i mørket, gælder dette naturligvis også for kabinen. Med effektivt loftslys fra HELLA kan du finde rundt i kabinen selv i den mørkeste nat. Glasklare, indbyggede eller fleksible læselamper - hos HELLA finder du helt sikkert den rigtige løsning til godt syn - også hvor pladsen er trang.

Til katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 

Spejle

HELLA giver optimal sikkerhed i udsynet bagud. I HELLA's online-katalog finder du et uovertruffet sortiment af sidespejle til alle lastbiler, busser og kassevogne. HELLA tilbyder alt, hvad der gør udsynet bagud endnu mere sikkert: Opvarmet, el-indstilleligt eller vidvinkel - HELLA's spejle giver det bedste udsyn til sikker kørsel og præcis manøvrering. Samtidig er HELLA's spejle robuste og stabile og dermed egnet til anvendelse i den krævende hverdag. Da HELLA er af den opfattelse, at det sikre udsyn ikke har noget med alderen at gøre, fås naturligvis også spejlsystemer, der passer til ældre modeller.

Til katalog over universaldele

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLAONLINE
Få adgang til HELLA A/S’s webkatalog.
Brugernavn: demo
Adgangskode: demo
mere
HELLAONLINE
 
06/14/2016
HELLA TECH WORLD - for værksteder
Gør brug af fordelene i HELLA TECH WORLD ! Med aktuelle, tekniske informationer og praktiske tips yder vi dig som værksted professionel hjælp.
Til HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
10/14/2015
Katalog over universaldele

Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til din bil.

Universalteile
 
08/09/2016
HELLA VALUEFIT
Her kan du finde alle relevante informationer om HELLA VALUEFIT: Hella-kvalitet til en god pris.
meer
HELLA Valuefit
 
04/26/2016