Elektronik
 

Et stærkt elektronikprogram åbner vækstmuligheder.

I en ny bil med meget udstyr udgør værdien af elektriske komponenter og ikke mindst elektronik op til 30% af bilens værdi. Dette er ikke et modefænomen, men resultatet af forbrugernes stigende krav til sikkerhed, komfort og infotainment. Men alt, hvad der er installeret i bilen, kan også svigte på et eller andet tidspunkt. I 2007 konstaterede ADAC, at 52% af alle driftsstop skyldtes mangelfuld software og elektronik. I 2015 regner eksperterne regner med, at det vil være over 60%. I fremtiden må man således forvente lavere omsætning på udstødningsrør, fælge og pakninger, men til gengæld større omsætning på chip & co. Derfor vil behovet for kompetence inden for diagnoseområdet, elektroniske reservedele og teknisk service stige meget kraftigt. Det stiller enorme krav til grossisten og værkstedet. Men her er til gengæld et yderst lukrativt potentiale med et godt afkast og kundebinding. Sørg for at udnytte dette potentiale, før andre gør det.

10/14/2015

Sensorer

HELLA's sensorer - enkle, fysiske størrelser - som sørger for perfekt motorgang: Omdrejningssensorer, luftmassemålere, bankesensorer, sensorer til ladetryk/indsugningstryk, temperatursensorer til kølervæske/olie/luft, lambdasonder, niveausensorer til olie/kølervæske/sprinklersystem, gaspedalstilling og gasspjældsstilling - de forvandler motorer til moderne drivaggregater. Motoren fungerer ikke korrekt uden disse sensorer, men HELLA's sensorer, som fungerer perfekt, giver motorstyresystemet pålidelige måleværdier for en perfekt kørekomfort. Og som stabil signalgiver for sikkerheden: Hjulhastighedssensorer (ABS).

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 

Aktuatorer

Efter impulsen følger aktion. Tænde, lukke, åbne, trække i, klappe op og klappe i - HELLA's aktuatorer klarer hele arbejdet. Overalt i biler er der brug for præcis og konstant spænding og bevægelse - HELLA kan tilbyde den perfekte løsning: Tændspoler, EGR-ventiler, gasspjældshuse, aktiveringselementer til centrallåsesystem, skifteventiler. Hos HELLA er der bevægelse i programmet.

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLAONLINE
Få adgang til HELLA A/S’s webkatalog.
Brugernavn: demo
Adgangskode: demo
mere
HELLAONLINE
 
06/14/2016
HELLA TECH WORLD - for værksteder
Gør brug af fordelene i HELLA TECH WORLD ! Med aktuelle, tekniske informationer og praktiske tips yder vi dig som værksted professionel hjælp.
Til HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
10/14/2015
EVE online-værktøj
Få en helt anderledes oplevelse af HELLA's sortiment af elektriske og elektroniske komponenter.
mere
EVE
 
10/14/2015
Katalog over universaldele

Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til din bil.

Universalteile
 
08/09/2016