HELLA VALUEFIT Blade

BLIV VEJENS KONGE MED HELLA VALUEFIT BLADE

De nye ekstralygter med karakteristisk positionslys giver bilen karakter

HELLA VALUEFIT BLADE

Den markante karakter på enhver bil - på vejen eller i terrænet

Kraftfuld i ydelse, stærk i udseende - det er det, der gør HELLA VALUEFIT Blade-ekstralygterne så overbevisende. Den nye serie fås i 18 forskellige versioner. Det giver den rigtige stil til ethvert køretøj. Fås i 7" og 9" størrelser og udformninger, runde eller firkantede, med lille monteringsdybde til mange placeringer og et robust aluminiumlygtehus. Med hvidt positionslys til brug som fjernlys (ECE ref. 25 eller 50) i offentlig trafik eller med gult* positionslys til offroad-brug. I gennemprøvet LED-lysteknologi fra HELLA. Alle ekstralygter er beregnede til 12 V og 24 V mærkespænding og er elektromagnetisk kompatible.

HELLA VALUEFIT BLADE - EKSTRALYGTER

Stærk karakter i krom eller sort lygtehus. Rund eller rektangulær. Med hvidt eller gult* positionslys. Stil til enhver smag.

Med HELLA VALUEFIT Blade-ekstralygterne udvider HELLA sit omfattende universallygteprogram og imødekommer efterspørgslen efter individuel, opsigtsvækkende bilstyling. Med denne serie lancerer HELLA også for første gang ekstralygter med gult positionslys. Det giver trendbevidste offroad-kørere nye muligheder for at individualisere køretøjets design.


FLYER | HELLA VALUEFIT BLADE
Yderligere oplysninger >

Denne serien af ekstralygter kombinerer innovativt LED-design med positionslysets knivskarpe kontur. Ekstralygter med hvidt positionslys er de trendy deltagere i den offentlige vejtrafik. Alle runde og firkantede 7"- og 9"-varianter i HELLA VALUEFIT Blade-serien fås også med gult* positionslys til offroad-brug som ekstraudstyr - til individuel, iøjnefaldende styling af bilen. Men den er ikke kun unik i sin stil, men også stærk i sin ydeevne.

KORT INFO | HELLA VALUEFIT BLADE
Yderligere oplysninger >
  • Karakterfuldt LED-positionslys i hvid eller gul
  • Med kromdesignring eller sort lygtehus
  • Rund: 7" og 9", Rektangulær: 9".
  • Første HELLA VALUEFIT-serie med gult positionslys
  • Aluminiumlygtehus og glasfiberholder

HELLA ValueFit Blade 9" Chrom

Rund med hvidt positionslys

HELLA ValueFit Blade 9" Chrom

Rund med gult positionslys

HELLA ValueFit Blade 9" Chrom

Rektangulær med hvidt positionslys

HELLA ValueFit Blade 9" Chrom

Rektangulær med gult positionslys

* Det GULE positionslys er ikke ECE-godkendt: brugen kan være begrænset til offroad-brug uden for offentlig vej i henhold til lokale bestemmelser.