Onderneming / 01.10.2018
 
Onderneming / 01.10.2018

Fource kiest opnieuw voor HELLA

Producten van OE-kwaliteit beschikbaar voor de aftermarket.

10/03/2018
10/03/2018

Nieuwegein/Schiedam, oktober 2018. Vanaf 1 oktober start Fource met de distributie van elektronica delen van HELLA. De onderdelenleverancier heeft al HELLA koplampunits, Behr Hella Service voertuigairconditioning en motorkoeling in het assortiment. Met de toevoeging van elektronica delen wordt er een nieuwe stap gezet in de samenwerking tussen Fource en HELLA.

 

Het toevoegen van HELLA elektronica delen aan het assortiment is volgens directeur Johan van der Hoeven een logische stap voor Fource. “Wij zijn een totaalleverancier voor de aftermarkt en willen voor het autobedrijf altijd de keuze bieden in de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor ieder segment. Met HELLA, naast elektronica delen van ERA Spares en Bosch bieden we dat.”

 

Marco van der Aa, algemeen directeur van HELLA Benelux: “We zijn blij met de keuze van Fource voor HELLA. Hier ging een intensief traject aan vooraf waarin we hebben gekeken hoe we het beste uit twee werelden konden halen. Wij de kennis, zij de logistiek.”

 

Uitgebreid assortiment, veelal OE-kwaliteit

 

HELLA elektronica delen is een uitgebreide productlijn en veelal geproduceerd met OE competentie. “Als pionier in de productie en ontwikkeling van elektronica en als markleider voor veel van deze delen, is het een premium pakket dat nu via Fource en haar grossiersnetwerk op grote schaal beschikbaar komt voor het universele autobedrijf.”, aldus Van der Aa.

 

Veel auto’s hebben door moderne systemen, zoals rijdersassistentiesystemen, steeds meer elektronica aan boord. Autobedrijven krijgen hierdoor ook meer met deze delen te maken. HELLA heeft het aanbod van elektronica de laatste jaren sterk uitgebreid en speelt daarmee in op de behoefte van autobedrijven. “HELLA is voor de klant die het beste wil en hier ook wat meer voor wilt betalen. Hierdoor is het met name geschikt voor het jongere wagenpark.”, aldus Van der Hoeven.

 

Portfolio

 

Het portfolio is onderverdeeld in emissie (motor management), veiligheid en comfort. Producten die binnen deze groepen vallen zijn onder meer oliepeilsensoren, gaspedaalsensoren, radarsensoren, intelligente accusensoren, regen- en lichtsensoren, MAP-sensoren en vacuümpompen. Een aanzienlijk deel van het programma wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. De kennis die HELLA heeft opgedaan in de OE-markt is nu ook beschikbaar voor de aftermarkt. 

 

Technische ondersteuning

 

Wanneer het autobedrijf vragen heeft of hulp nodig heeft bij elektronica klussen dan biedt HELLA ondersteuning via hun technische helpdesk. Op deze helpdesk zitten competente technici met technische en praktijkervaring, die assisteren bij problemen met diagnose. Zij hebben uitgebreide kennis van voertuigdiagnose, diagnoseapparatuur, technische gegevens en toegang tot OE en andere databronnen. Daarmee onderschrijft HELLA het gegeven dat de ontwikkeling van elektronica en de evolutie van diagnose tools hand in hand gaan en elkaar versterken. 

 

De HELLA elektronica delen zijn verkrijgbaar via mijngrossier.nl, Full Fource en Full Fource Partners grossiers. Door de snelle logistiek van zowel Fource als de grossier zijn deze delen vaak dezelfde dag nog beschikbaar.

 
10/03/2018 10:46
 
 
 
Foto Download
 
Artikel DOWNLOAD
 
10/03/2018
CONTACTPERSOON

Benelux:
Vestiging België
Langlaarsteenweg 168
2630 Aartselaar
03 870 36 69

 

Vestiging Nederland
Linda Steehouwer
Celsiusbaan 2
3439 NC Nieuwegein
030 60 95 611

 

Bnl.commuxzvx@ylubnication@hella.com

 

Internationaal:
Dr. Markus Richter
Bedrijfsvoorlichter
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Tel.: +49 2941 38-7545
Fax: +49 2941 38-477545
Markus.fvde@jtjjRichter@hella.com

 
08/20/2019