Vacatures
 
Vacatures
Onderwerpen

HELLA ALS WERKGEVER

HELLA Benelux BV, gevestigd in Nieuwegein, is een volle dochter van het Duitse HELLA GmbH & Co. KGaA.; één van de grootste producenten ter wereld van onder meer verlichting en elektronica in de dynamische automotive markt.

Met Parts, Tools en Services is HELLA Benelux BV een betrouwbare en professionele leverancier voor grossiers, fabrikanten (van onder meer opleggers, autobussen en speciale voertuigen), overheid en autoimporteurs. Circa zestig medewerkers werken met veel enthousiasme in een open en informele sfeer aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten. Doordat de organisatie volop in beweging is, ontstaan veel nieuwe uitdagingen en kansen.

05/28/2019
Vacatures bij HELLA

SALES MANAGER SOE BENELUX
HELLA Benelux is op zoek naar een gedreven SOE manager. Voor de afdeling Special Original Equipment (SOE) ben je verantwoordelijk voor alle Sales en Marketing activiteiten richting onze klanten in de Benelux. Ambitieuze doelstellingen zijn je niet vreemd en je bent de motiverende spil binnen je team. De voornaamste doelgroepen zijn: bus- en trailerbouw, agro en marine. Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie, bij voorkeur Engelstalig, naar caroline.stubbe@hella.com.

Lees hier meer over internationale vacatures bij HELLA.

05/06/2020
 
 
 

VERLICHT UW CARRIÈRE – WELKOM BIJ HELLA!

Werken in een organisatie met korte, directe lijnen en leuke collega’s? Met een bijpassend en aantrekkelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die afgestemd zijn op het gewicht van de functie. Bekijk hier onze vacatures.

DOWNLOAD
HELLA-concern
HET HELLA CONCERN IN EEN OOGOPSLAG

Lees hier:

Beknopt profiel van HELLA , PDF (0,42 MB)
 
01/06/2015
Contact

Voor meer informatie, stuur een mail naar:
bnl.info@hella.com

 
05/28/2019