Bedrijfswagens
 

Automobieltechnologie en topkwaliteit voor uiterst veeleisende toepassingen

Voor bedrijfsvoertuigen bieden wij zowel universele producten als voertuigspecifieke innovaties aan. Hierbij profiteren onze klanten van onze kennis door jarenlange ervaring en van technologische en economische synergie uit de serieproductie in de auto-industrie. Op het gebied van verlichting bieden wij een breed assortiment aan verlichtingsproducten aan, die naargelang de wensen van de klant met halogeen-, xenon- of LED-technologie geleverd kunnen worden. Bovendien omvat ons productscala elektro- en elektronicacomponenten.

Alle producten hebben één ding gemeen: kwaliteit en prestaties zijn afgestemd op de vaak extreme invloeden waaraan heavy-duty-trucks, trekkers en gemeentevoertuigen dagelijks zijn blootgesteld. Chauffeurs en wagenparkbeheerders kunnen zo ook bij steenslag, extreme temperaturen of continue trillingen vertrouwen op kwaliteit van HELLA.

09/08/2015
1
Truck

Truck

Verlichtings- en elektro-
nicasystemen – keuze uit
standaard producten of op
maat gemaakt voor de klant. Veiligheid en precisie zijn uw werk, de betrouwbaarheidvan producten is het onze.

Meer
Trailer

Trailer

Verlichtings- en bekabelingssystemen. Optimale lichtopbrengst en lange levensduur. Tijd- en kostenefficiëntie dankzij een snelle en eenvoudige montage.

Meer
FE_Nutzfahrzeuge_Land_Bau_ForstmaschinenV2

Bouw- en landbouwmachines

Een optimale verlichting, zelfsin moeilijke omstandigheden: stabiliteit en trillingsbestendig, een lange levensduur en een gunstige afschrijving: ons gamma voldoet aan al deze eisen.

Meer
 
10/25/2023
1
Voertuigen voor hulpdiensten

Hulpdienst-voertuigen

Veiligheid kent geen compromissen, en al helemaal niet bij een toepassingsgerichte voertuiguitrusting. HELLA levert systeemoplossingen voor uiteenlopende voertuigtoepassingen.

Meer
Overheidsvoertuigen

Gemeentelijke
en speciale dienst-
voertuigen

De beste kwaliteit voor een betrouwbaar en langdurig gebruik, een doeltreffend waarschuwingseffect op andere verkeersdeelnemers en eigen bescherming in het verkeer, modulaire opbouwen een ruim productgamma.

Meer
FE_Nutzfahrzeuge_Stadt_ReisebusseV2

Stadsbussen en touringcars

Het verlichtingsconcept biedt een grote vrijheid in de vormgeving dankzij een ruime keuze in materiaal, vorm en kleur. Het modu- laire koplampconcept maakt het voor de klant mogelijk zijn eigen stijl uit te drukken.

Meer
 
10/25/2023
Construction_teaser

Construction

Optimale oplossingen voor de bouwsector! Op onze nieuwe microsite vindt u een geselecteerd assortiment met verlichtingsproducten, als ook geavanceerde elektrische en elektronische oplossingen. 

Meer
gabelstapler_160x80

Forklift

De innovatieve verlichtings- en elektronicaoplossingen voor vorkheftrucks en reachtrucks zorgen voor een toename van de doeltreffendheid, de veiligheid, de bedienbaarheid en het rijcomfort.

Meer
 
06/29/2016 09:11
 
 
 
Eliver Tool

Test en vergelijk onze werklampen en verstralers!

Meer informatie
Eliver Tool
 
02/05/2015
Schakelaars Configurator

Configureer uw schakelaar of controlelamp

Teaser
 
03/16/2021